isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA MATBAALAR ÇARŞISI YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE SUNULDU
ISPARTA
G.Tarihi: 20.08.2016 17:38
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

MATBAALAR ÇARŞISI YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE SUNULDU

Isparta Belediyesi Matbaacılar Çarşısı’nda 12 sokakta aynı anda başlattığı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını belirttiği tarihten önce tamamlayarak esnaf ve Ispartalıların kullanımına sundu. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eski halk pazarı olarak da bilinen bölgede gerçekleştirilen çalışmaların altyapı ve asfalt kısmının tamamlandığını, aydınlatma ve diğer ince çalışmalarında bitirilerek, Matbaalar Çarşısı’nın gece de güzel bir görünüme kavuşturulmuş olacağını belirtti. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Matbaalar Çarşısı’nda incelemelerde bulundu, buradaki esnafla sohbet etti. Başkan Günaydın, bölgede 1943 ile 1946 yılları arasında altyapının yapıldığını ancak bugün gelinen noktada altyapının artık tamamen ömrünü dolduğunu dile getirerek, bu hizmetleri gerçekleştirenleri rahmetle andı. 
Çalışmaları söz verdikleri tarihten önce bitirdiklerini aktaran Başkan Günaydın, 12 sokakta yağmur suyu başta olmak üzere altyapının tamamen elden geçirildiğini ve yenilendiğini kaydetti. Esnafın çalışmalar esnasında ‘iş yapamamaktan’ şikayetçi olduğunu ancak kendilerinin de çalışma mevsiminin bu dönem olduğunu belirten Günaydın, normalde 4 aylık bir çalışmanın kendilerince geceleri de çalışmak suretiyle kısa sürede bitirildiğini belirtti. Başkan Günaydın, “Buradaki altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Burada aydınlatma çalışmalarımız ve yollarımızın boyanması işi kaldı. Bunu da yapıyoruz. Şehrimizin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan bu bölge artık en güzel yerlerden birisi haline gelmiş oldu. Burada akşamları da artık ailelerimiz rahatlıkla alışverişlerini yapabilecek. Bu çarşımızın eski işlerliğini geri kazandırıyoruz. Burada özellikle altyapı noktasında ciddi mücadele verildi. Bu mücadeleyi gerçekleştiren tüm müdürlerimize, teknik heyetimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük gayret gösterdiler. Yenilenen bu bölgemizin esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Yine bölgede esnaflık yapan Hasan Hüseyin Can da, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, “Başkanımız burası 20 günde bitecek dedi, 19 günde teslim etti. Kendisine müteşekkiriz. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı şahsım ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.






ISPARTA HABER

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.