isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Başkan Günaydın'dan Operasyon Çıkışı!
ISPARTA
G.Tarihi: 20.08.2016 11:20
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Başkan Günaydın'dan operasyon çıkışı

2011'de milat olarak ilan ettiği 15 Ocak'tan sonra kendisine, ailesine ve Belediyeye yönelik yapılan operasyonu gece-gündüz demeden çok çalışarak yendiklerini belirten Günaydın, 'Onlar hapiste, biz buradayız. Zafer bayrağımızı göklere diktik' dedi.

 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün Etnografya Müzesi kongre salonunda gazetecilerle biraraya geldi. Basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Günaydın, 15 Temmuz terörist darbe girişimi ve terör olaylarını değerlendirdi. Isparta Belediyesi'ne de 2011'de mikro ölçekte darbe girişimi gerçekleştirildiğini hatırlatan Günaydın, "biz o operasyondan sonra çok çalıştık ve başardık. Hainleri yendik, yumrukladık. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti'nin her yerinde Isparta Belediyesi'nde olduğu gibi çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ

            Önceki gün yaşanan terör olaylarını değerlendiren Günaydın, şöyle devam etti:

            "Ülkemizi teslim almanın B planı yürütülüyor. Dün 4 şehrimizde patlamalar oldu. Van'dan Bingöl'e kadar patlamalar oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Çok sayıda yaralımız var, acil şifalar diliyorum.  Şu anda taarruzdalar. Türk Milleti haçlı ordusu ile karşı karşıya. Adı farklı isimlerle ortaya atılıyor. Aslında bu haçlı saldırısıdır. Bundan sonra da durmayacaktır. Öyleyse ne yapacağız. Biz bunların hakındna fersah fersah gelmek zorundayız. Uyumayız, uyanık olmak zorundayız. Bütün kurumlarımız olağanüstü çalışmak zorunda, özellikle bilim yuvaları. Bu şer odaklarına karşı bu mücadeleyi ortaya koymalıyız. İşte o zaman hayra dönüştürebiliriz. O zaman ülkeye barış gelir. Başka türlü barış gelmez. Çünkü Dünya küresinin üzerinde kaybedilen Türkiye Cumhuriyeti var. Çünkü Türklerin geninde kısa zamanda devletler kurup, yöneten, 16 imparatorluk kuran bir devlet var. Dünyanın beyefendiliğini Osmanlı ile elde ettik. Ama bu kıskanınlıyor. Şu anda yine dünyanan tam kalbindeyiz. Bu kalpte bizi durutmak istemiyorlar. Bu vatan bizim, onun için çok çalışmak zorundayız. Neden aylar öncesi, yıllar öncesi kavşaklara bayraklar astım. Belediye her gün bayrak dağıtıyor. Çünkü biz bayrağımızı her zaman zirvede tutmak zorundayız. Bizim bağımsızlığımız ve hürriyetimiz bayraktır. Bizim çok güzel bir bayrağımız var. Anlamı çok güzel. Dünya kıskanıyor. Atatürk 'sizden bir şey istiyorum' diyor. Çalışmak, çalışmak, çalışmak. Bir kelime ile konuyu özetlemiş."

            2011'de kendisine ve Belediyeye yönelik yapılan operasyondan sonra çok çalıştıklarını anlatan Günaydın, "imkansızı başardık, ulaşamayacağımız bir güce kavuştuk" dedi. Günaydın, şöyle devam etti:

ISPARTA'YI SELDEN KURTARDIK

            Biz Isparta Belediyesi olarak çok çalışıyoruz, çalışmak istiyoruz. Zaten Isparta Belediyesi'ne yapılan operasyondan sonra ulaşamayacağımız bir güce ulaştık. 260 kilometre dayanıklı asfalt döşedik. 280 kilometrenin üzerinde yağmur hatları döşedik. 10 bin adet dağıtılmış tek tek ızgara konuldu. Rakamları söylemek kolay. Bunun yapılmasını düşünün. Bu Isparta'ya konuldu. Yağmur suyu borularının dışında 21 kilometre 110 çaplı büyük borular döşendi. Şehrin altından dışarıya püskürtme boruları döşedik. 8 yerden ayrı ayrı püskürtülüyor. Geçen yağmurdan bir fotoğraf konmuş. O su 5 dakika sonra kayboluyor. Çok yakın vilayetlerimizde aynı yağmur ile arabalar sürüklenip gidiyor. Her yerde yağıyor. Peki bizim şehrimizde arabalar sürüklendi mi? Yağdığı zaman biraz su birikiyor Allah Allah internetlere yazılar geçiyorlar. Ya bilmemezlikten ya da kıskanmaktan yazılıyor. Particilik yapıldığı için de yazılıyor olabilir. Onlar yazmaya devam etsin. Gerçekler böyle anlatılır. Çok şükür kazalar, belalardan ve şehir içi selden kurtulduk. Ama bu çalışmalarımızı yaptıktan sonra. Ve üstüne da dayanıklı asfalt yaptık. O da 260 kilometre.            

ISPARTA BELEDİYESİ

ÖRNEK ALINMALIDIR

            Evet 15 Ocak 2011 operasyonundan sonra yaptım. Isparta zenginleşti, altyapısına kavuştu. Nasıl Isparta Belediyesi'ne operasyon düzenlendiğinde, 22 müdürüm hapse atıldığında gece-gündüz çalıştık. O zaman nasıl çalıştıysak şimdi de öyle çalışacağız. Büyük facia olaydından sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin her tarafında aynı Isparta Belediyesi'nin yaptığı gibi çalışılması gerekiyor. Türkiye'ye yapılan bu terörist saldırıdan sonra 'daha fazla nasıl çalışabiliriz' diye düşünüyoruz. 8 sene boyunca belediyenin taş vardiyası 3 vardiya çalışıyor. Böyle bir şey nerede var? Benim örnek aldığım milletler var. Başta Japonlar, Almanlar. Bir iki tane daha var. Onları da övmek içimden gelmiyor. Biz de onlar gibi çalıştık. Bazı konularda onları da geçtik. Çalışma neticesinde ne oldu? Size rakamlarla açıklayacağım. Birine cevap olsun diye söylemiyorum.

BELEDİYE'NİN ŞEREFİNİ KORUDUM

            Bu operasyonu çalışarak ve başararak ben yendim. Isparta Belediyesi, 2011'de kendisine yapılan operasyonu yenmiştir, zafer bayrağını gökyüzüne dikmiştir. 40 bin sayfa telefon dinlemesi yapan, bize paramızla bize operasyon yaptılar. Bu operasyon yapanları Isparta Belediyesi olarak yendik, onlara yumruk vurduk. Hapiste kaldık, uğraştık, ağladık, kucaklaştık ama yendik. Biz Isparta'ya düşmanların, hainlerin yapmış olduğu operasyonu yendik. Onlar hapse girdiler, ben neredeyim; buradayım. Şerefimizi, şanımızı koruduk."

ısparta haber

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.