isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Göreve Başlayan Vali Şehmus Günaydın Gazetecilerden Önce Davrandı
ISPARTA
G.Tarihi: 14.06.2016 22:50
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta'da göreve başlayan Vali Şehmus Günaydın, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarından fotoğraf makinesini alarak onların fotoğraflarını çekti.


Kastamonu'dan Isparta'ya atanan Günaydın, Süleyman Demirel Havalimanında Vali Yardımcısı Fevzi Güneş tarafından karşılandı. Günaydın, daha sonra Valiliğe geçti. Burada kendisini karşılayanlarla tokalaştıktan sonra makamına geçen Günaydın, fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilerden önce davranarak, bir basın mensubunun fotoğraf makinesini aldı. Günaydın, karşılamayı izleyen gazetecilerin fotoğrafını çekti.

Günaydın, yaptığı açıklamada, göreve başlamadan önce Isparta'yı incelediğini belirterek, kentin gelişmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Kendisinin de Isparta için en mükemmeli yakalamaya çalışacağını ifade eden Günaydın, şöyle dedi: 

"Meslek hayatım boyunca 'benci' olmadım. Her zaman 'bizci' oldum. Heybesinde Ispartamıza katkı verecek, destek verecek kim varsa rahatlıkla bize gelebilir ve görüşlerini iletebilir. Eğer hepimiz biz olursak Ispartamız bulunduğu yerden daha üst noktalara gelecektir. Eleştiriler olabilir. Bu eleştiriler yapıcı ve yol gösterici olursa faydalı olur. Aksi takdirde kişisel hesaplara dayanan eleştirilerin Ispartamıza zarar vereceğini düşünüyorum."

Isparta'nın yaşanabilir şehirler arasında birinci sırada olduğunu anımsatan Günaydın, "Bu durumu ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha da geliştirmeliyiz. Bu görev hepimize düşüyor. Isparta halkı, sivil toplum kuruluşları, Isparta için elinden geleni yapacaktır. Eğer bunu başarabilirsek geri kalan eksiklikleri en hızlı şekilde tamamlarız diye düşünüyorum." diye konuştu.






VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN ÖZGEÇMİŞ:
Isparta Valisi Şehmus Günaydın 1966 yılında Batman'da doğdu. İlköğretim ve lise tahsilini Batman'da yapmıştır. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Evli ve üç çocuk babasıdır. Hatay Kaymakam adaylığı, Yeşilova, Ulukışla Kaymakam Vekillikleri, Sulakyurt, Gürgentepe Kaymakamlıkları, Bitlis ve Şanlıurfa Vali Yardımcılıkları; Alaçam, Yatağan Kaymakamlıkları ve Aydın Vali Yardımcılığı; Urla Kaymakamlığı yapmıştır. 23 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Kastamonu valiliğine atanmıştır. 2016 yılına kadar Kastamonu'da görev yapan Günaydın, 30 Mayıs 2016 tarihli kararname ile Isparta valisi olmuştur.
 
Bir müjde de Vali Günaydın’dan
Kastamonu Valisi iken İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliğine atanan Şehmus Günaydın, “Yaklaşık 250 bin nüfusu olan bir şehrin profesyonel takımının olmaması üzüyor ama bu eksiği de gidermek için çabalayacağız” dedi.

Kastamonu Valisi iken İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliğine atanan Şehmus Günaydın, görevine başladı. Karşılaşmanın ardından makamına geçen Vali Günaydın, spor camiasına umut dolu mesajlar verdi. Vali Günaydın, “Göreve başlamadan önce Ispartaspor’la ilgili bir çok telefon aldım. Taraftarlar ve bu işe gönül verenler bizleri aradı. Spor işi ekip işi. 

Yaklaşık 250 bin nüfusu olan bir şehrin profesyonel takımının olmaması üzüyor ama bu eksiği de gidermek için çabalayacağız” dedi.
    Basın mensuplarının, “Kastamonu’ya geldiğinizde takım Bölgesel Amatör Lig’de idi, şimdi 2. Ligde” sorusuna da gülümseyerek cevap veren Vali Günaydın, hep birlikte ellerinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.