isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
 YENİ YIL YAŞ PASTALARI EZGİ PASTANESİ'NDE!
ISPARTA
G.Tarihi: 30.12.2020 17:52
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
EZGİ PASTANESİ'NDE YENİ YIL PASTALARI  HAZIR!
Yeni yıla saatler kala pastane sekterüde hareketlenmeye ve yeni yıl pastaları vitrinleri süslemeye başladı.
Isparta'da Ezgi Pastanesi'nin hazırladığı birbirinden lezzetli ve eğlenceli yılbaşı pastaları ile 2021'ye tatlı bir merhaba diyoruz! 

TELEFON SİPARİŞİ  İLE YAŞ PASTALAR  EVLERE GELİYOR...
Isparta'da Koronavirüs salgını sürecinde, hem çalışan hem de halk sağlığı açısından birçok önlem alan Ezgi Pastanesi'nin yaş pasta lezzetleri  siparişle sokağa çıkma yasağı sürecinde araçlarla kapınıza kadar getiriliyor.

Paket servis telefon: 0 246 232 59 01
whatsapp : 0542 685 27 72
 
DSC-0463-Copy

DSC-0464-Copy

DSC-0465-Copy

DSC-0467-Copy

DSC-0469-Copy

DSC-0471-Copy

DSC-0473-Copy

DSC-0474-Copy

''Pasta en mutlu anlarımızın en tatlı simgesi... Pasta güzel bir doğum günü kutlamasında, arkadaşlarla bol kahkahalı 5 çayı buluşmasında… Çocukların eğlenceli kutlamalarında, telaşlı ‘’Hoş geldin bebek’’ partisinde, sürpriziyle tebessüm ettiren sevgi dolu yıldönümü kutlamalarında, aşkını itiraf ederken ki tatlı heyecanda, terfi eden arkadaşınızın coşkulu kutlamasında, mezuniyet başarısının büyük heyecanında… Biz pastalarımızla sizin her özel gününüzü unutulmaz kılıyoruz. Pastalarınızı sizin hayal gücünüzle şekillendiriyor, üzerine biraz sevgi, biraz mutluluk katıyoruz. Sevdikleriniz için düşlerden ilham alarak masalsı bir dünyayı ayaklarınıza seriyor, en lezzetlisini sunarak özel günlerinize tat katıyoruz.''

Hayatımızın her anı sürprizlerle dolu ve bu sürprizleri kutlamaya hazır bir lezzet...Isparta'da 1999'dan bugüne Ezgi Pastenesi... 
 'En mutlu anlarımızın en tatlı simgesi'


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.