isparta-oto-ekspertiz
İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı, Vali Aydın Baruş başkanlığında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Isparta’da turizm alanında yapılan faaliyetler ve sonuçları değerlendirilirken, Gül Festivali’nin sayısal verileri de paylaşıldı.

Vali Baruş, toplantıda yaptığı konuşmada turizmin önemine dikkat çekerek, "Önemli olan, ilimize gelen misafirlerin konaklamasını sağlamak. Günübirlik ziyaretler turizmi canlandırmaz. Şehrimizi başkalarına iyi tanıtarak daha çekici hale getirmemiz gerekiyor. TGA ve GoTürkiye platformu bu anlamda büyük bir şans" dedi.

Toplantıda, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ve turizm istatistikleri katılımcılara sunuldu. Ardından, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, geçtiğimiz ay yapılan Uluslararası Gül Festivali’nin ziyaretçi verilerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumların ardından, faaliyetlerin daha etkin yürütülmesi ve yeni fikirler edinmek adına katılımcılar görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Vali Aydın Baruş, TGA Destinasyon ve Tema Müdürü Mehmet Aydın Demir, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Çot, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Av. Abdullah Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu ve ilgili kamu kurumu müdürleri ile sektör ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilirBir ‎7 kişi, ders çalışan insanlar ve ‎şunu diyen bir yazı '‎מח GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER-2024 Alt Çalışma Alt.alişmaGruplarFoliyetleri Gruplari Faaliyetleri Gastronomi Türk MutfaMaftasi Haftası Etkinlikleri arihieri drasinda kutlanan Türk Mutfaği Haftasi igin faaliyetier Faalvetlarin uygulanmasnd görevll kurum, kuruluşve alt almiştir. grup temsilaleri Isparta tarafndan g-zergahi hatb Yollarının Belirienmesi kyollan belirlemek Йлere Valliğimizin mirleri Aanian Çalşma Grubu üyeleri aşlanmıştır. elirienen Gelendost-H ost-Huy HiMi Tepesi-Hacıl barumdur beirleme çalışmalan pmalanaydaşlanın Dlarak devam edecektic paydaşların is 5‎'‎‎ görseli olabilir

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.