isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Haber: Isparta'da Sosyal Medya Üzerinden Nitelikli Dolandırıcılık
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ
 
 
Müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Sosyal Medya Üzerinden Nitelikli Dolandırıcılık” suçu ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızı sosyal medya üzerinden çeşitli vaatlerde bulunarak kandırmak suretiyle para tuzağı kuran ve haksız kazanç temin eden şahıs ve gruplara yönelik 12.01.2022 tarihinde Isparta merkezli 9 ilde 23 adreste eş zamanlı sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda;
5 Kadın, 7 Erkek toplamda 12 şüpheli gözaltına alınmıştır.
Yapılan aramalarda birçok mali doküman, kredi kartları/dijital materyaller ve elektronik cihazlara (cep telefonu, laptop, usb, vs.)  el konulmuştur.
14.01.2022 Cuma günü Isparta Adliyesine sevk edilen 12 şüpheliden 7’si tutuklanmış, 5 şüpheli hakkında ise Adli Kontrol kararı uygulanmıştır.
 
Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz.

image
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.