isparta-oto-ekspertiz
Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin: Doğalgaz Hizmeti Tüm Mahallelere Ulaşacak
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin: Doğalgaz Hizmeti Tüm Mahallelere Ulaşacak
Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun ile Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin'in katılımıyla düzenlenen etkinlikte Kırevleri mahallesinde tamamlanan doğalgaz çalışmalarının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, ilçelerine yapılan hizmetlerle ilgili önemli bir müjde verdi. Kırevleri mahallesinde başlatılan doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını belirten Sezgin, bu çalışmanın ardından diğer mahallelerde de benzer çalışmalara başlanacağını ifade etti. İlçeye doğalgazın getirilmesinin halk için büyük bir önem taşıdığını dile getiren Başkan Sezgin, çalışmalara hava şartlarının elverişli olduğu sürece devam edileceğini söyledi.
Başkan Sezgin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Gelendost'umuza hayırlı olsun. Bu hizmetin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Isparta Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Sayın Osman Zabun ile Ak Parti İl Başkanımız Sayın Serkan Keskin'e şahsım ve halkım adına çok teşekkür ederim. Doğalgaz hizmetiyle ilçemizin yaşam kalitesi daha da artacak."
Bu müjdeyle birlikte Gelendost, doğalgazın sunduğu konfor ve ekonomik avantajlara kavuşmaya hazırlanıyor.

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Bir şunu diyen bir yazı 'GELENDOST DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK GELENDOST BELEDİYESİ ISPARTA 1951 Mehmet SEZGİN Gelendost Belediye Başkanı' görseli olabilir
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.