isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertizisparta-dogus-mutfak
Vali Aydın Baruş, Davraz ve Karaağaç Mahallelerinde Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu
Vali Aydın Baruş, Davraz ve Karaağaç Mahallelerinde Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi
Isparta Valisi Aydın Baruş, mahalle ziyaretleri kapsamında Davraz ve Karaağaç mahallelerinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu. Vali Baruş, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek asayiş, güvenlik, sosyal yardımlar ve yürütülen diğer çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, mahallelerdeki esnafları da ziyaret ederek, esnafla bir süre sohbet etti.
Vali Baruş'un ziyaretlerine İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak ile İl İdare ve Denetim Müdürü Figen Beşik de eşlik etti. Birlikte gerçekleştirilen bu ziyaretler, yerel yönetimle işbirliğini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Vali Baruş'un mahallelerdeki sorunları yerinde inceleyerek çözüm odaklı yaklaşım sergilemesi, halkın taleplerini doğrudan dinlemesi, mahalle sakinleri arasında olumlu bir etki yarattı.

Bir 5 kişi ve hastane görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 3 kişi ve baget görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi ve televizyon görseli olabilir

 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.