isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Salim Nuri Güntaç, İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
ISPARTA
G.Tarihi: 09.11.2020 19:22
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GÜNTAÇ ADAYLILIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti Isparta teşkilatında bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Salim Nuri Güntaç, İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 
Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Salim Nuri Güntaç açıklamasında; “Kuruluşundan bugüne içinde bulunmaktan büyük onur duyduğum ,il gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği ve son olarak da il belediye meclisi grup başkan vekilliği görevini icra ettiğim partimde geçmişle geleceği kucaklamak, birlik ve beraberliği pekiştirmek ortak aklın ve milli vicdanın sesi olarak kutlu davamızın  bu zorlu yürüyüşünde memleketimize Isparta’mıza hizmet etmek adına teşkilat mensubu kardeşlerimizle de yaptığımız yoğun istişareler neticesinde partimizin teamülleri doğrultusunda istişari demokrasi yarışında , Isparta İl Başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna saygıyla bildirir, hepsi birbirinden kıymetli siz  dava arkadaşlarımın desteğini talep ederim.
 
Takdir genel merkezimizin takdir Genel Başkanımız, Liderimiz,  Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'INDIR...RABBİM yar ve yardımcımız olsun...” dedi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.