isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Altıniş Kuyumculuk'tan Fırsat Şöleni!
ISPARTA
G.Tarihi: 01.12.2020 19:52
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta'da Altıniş Kuyumculuk'tan Yeni Yıla Özel İndirim Kampanyası
Yeni yıla özel indirim kampanyası kapsamında birbirinden özel ve değerli pırlantalar, bir yılı geride bırakırken özel avantajlarla Altınş Kuyumculuk'ta sunulmaktadır.  (Yüzde 40 - 60 indirimler!)
 
Isparta'da Altıniş Kuyumcuk'un Aralık ayı başında artık geleneksel hale dönüşen indirim kampanyası başladı.. Kampanya çerçevesinde Pırlanta tektaş yüzükler, pırlanta beştaş yüzükler, tamtur yüzükler, pırlanta kolyeler, pırlanta küpeler, pırlanta bileklikler, yılbaşı özel indirim kampanyası ile uygun fiyat ve koşullarda satışa sunulmaktadır. Kampanya Aralık ayı sonuna kadar devam edecek. 

 Şık, zarif ve ışıltılı pırlanta tasarımları, klasikten moderne günün her anını özenli tasarlanmış değerli bir mücevherlerle tamamlamak isteyen kadınlar, indirim kampanyası ile birbirinden ışıltılı pırlantalı seçenekler arasından en beğendiklerini çok uygun şartlarda Altıniş Kuyumculuk'tan satın alabilecekler.

Kampanya kapsamında baget pırlantalı yüzüklerden tektaş yüzüklere, pırlanta beştaş yüzükten pırlanta su yolu bilekliğe kadar çok sayıda mücevher tasarımı, yeni yıla özel ulaşılabilir kampanyalı fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır. Aşkı, sadakati, mutluluğu ve bağlılığı simgeleyen pırlanta tektaş, beştaş ve baget yüzüklerle birlikte zarafeti temsil eden su yolu bileklikler de göz alıcı ihtişamıyla yeni yılda tüm kadınları hayal ettikleri pırlantaları Altıniş Kuyumculuk sizlerle buluşturmaktadır.

Son gün 31 Aralık!  Yeni yıla özel indirim kampanyası ile tüm pırlantalar, yeni yıla özel fiyatlarla Altıniş şubelerinde...

Şube 1: Mimar Sinan Cad. 1740 Sok. No:1 ISPARTA 
Şube 2: Cumhuriyet Cad. Vahdet Pasajı No:13 ISPARTA
Şube 3: Mimar Sinan Cad. Ziraat Bankası Karşısı No:26/B ISPARTA 


DSC-0185-Copy

DSC-0152-Copy

DSC-0155-Copy

DSC-0154-Copy

DSC-0151-Copy

DSC-0156-Copy

DSC-0159-Copy

DSC-0160-Copy




 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.