isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Köy Yatırımları Aralıksız Devam Ediyor
ISPARTA
G.Tarihi: 14.11.2020 12:04
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Köy Yatırımları Aralıksız Devam Ediyor

Şehirde ne varsa köyde de olsun anlayışıyla köylerimize yapılan yatırımlar aralıksız devam ediyor. Isparta Valiliği koordinesinde İlçe Kaymakamlıklarımız ve İl Özel İdaremiz sıcak asfalttan, çocuk parklarına, su deposu güneş panellerinden kamelyalara, parke taşından otobüs duraklarına kadar bir çok alanda köylerimizin ihtiyaçlarını gideriyor.

Son olarak Keçiborlu Kaymakamlığımız tarafından Gülköy, Saracık, ve Yeşilyurt köylerine toplam 5 Bin 625 metrekare kilit parke taşı ve 2 Bin 500 metre bordür taşı döşenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Keçiborlu Kaymakamı Tahsin Aksu çalışmaların tamamlandığı Saracık köyünde incelemelerde bulundu. Vatandaşların sunulan hizmetler dolayısıyla teşekkür ettikleri Kaymakam Aksu, hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüntünün olası içeriği: bitki ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'POCO SHOT ON ON POCO X2'Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'POCO SHOT ON POCO ×2'

Görüntünün olası içeriği: ev ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'POCO SHOT ON POCO X2'

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, dağ, açık hava ve doğa
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.