isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Belediyesi logo
yarışması sonuçlandı
ISPARTA 4
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Belediyesi logo
yarışması sonuçlandı

 
Isparta Belediyesinin kimliğini ve marka değerini ön plana çıkaracak, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek özgün bir logo oluşturulması amacıyla açılan yarışma sonuçlandı.
Adayların en fazla üç adet çalışma ile katılabildikleri ve 3157 eserin yer aldığı logolar, uzman seçici kurul tarafından değerlendirildi.
Jüri üyeleri tarafından eserler arasından belediye gibi hizmet ve insan odaklı kurumu temsil edebilecek, Isparta ilinin kültürel, tarih ve sosyal yapısını yansıtabilecek çağdaş bir logonun seçilmesi konusunda hem fikir olunduğu ve eserlerin bu yöntemle değerlendirildiği ancak Isparta Belediyesine logosunun ifade edebilecek özgünlük ve birinciliğe uygun bir tasarımın olmadığı ve finale kalan üç eserden 2’sine 2.’lik ve 3.’lük ödülü verilmesi uygun görülerek, Belediye Meclisine üç eser gönderildi.
Isparta Belediye Meclisi 10 Ağustos 2020’de yaptığı meclis toplantısında konuyu müzakere ederek, uzman jüri heyetine 3 eserden 2. ve 3. olacak logoyu seçmesi için gönderdi.
Bunun üzerine uzman jüri heyeti yapmış olduğu toplantı sonrasında 2.’liği Yakub Duha Ünal’a, 3.’lük ödülünün de Numan Şahin’e verilmesi uygun görüldü. Mecliste yapılan müzakerede de jüri üyeleri tarafından gönderilen logoların ve sahiplerinin ödüle layık görülmesi meclisin oy birliği ile kabul edildi.

17-08-2020-logo-calisma-sonuc
Yorumlar4
Onay Bekleyenler4
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Logo3 yıl önce
şeçilen 2. logo malatya kayısısına benziyor ayrıca çok basit.3157 logo dan bunların seçilmesi de ayrı bir muamma.ıspartayı yansıtan hiç birşey yok.diğer logoları da halka sunsunlar neleri beğenmemişler bizde görelim.
İlhan kurt3 yıl önce
şuan kullanımda olan logo bunlardan daha iyi çok basit ve anlaşılır gibi değil 3. olan logo malatya belediyesini andırıyor kayısıyı çağrıştırıyor malatya’da yarışmaya katılsa 1. gelir diğeri 4 üçgen biri yeşil seçilen diğer tüm logoları birde halk görse ne nedir nasıldır ısparta halkı baksın beğensin
selin yüksel3 yıl önce
sanki gül suyu satan bir firmaya logo seçiyorlar gibi adamların seçtikleri logolara bakılırsa birinciyi neden seçemedikleri belli valla içler acısı bir durum seçenlerin nasıl bir bakış açısı olduğu belli gül suyu firmasına logo seçiyoruz.emek hırsızı bunlar.böyle basit işte bile bunu yapanlar kimbilir diğer işlerde ne yapıyordur.
logolar olmamış3 yıl önce
bu logo çalışmaları çok basit olmuş önceki logo daha güzel bunlara göre