isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
DİLAN POLAT GÜZELLİK MERKEZİ ŞİMDİ ISPARTA'DA
ISPARTA
G.Tarihi: 26.05.2022 13:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
DİLAN POLAT GÜZELLİK MERKEZİ ŞİMDİ ISPARTA'DA 

Dünyaca ünlü güzellik ve estetik merkezi Dilan Polat Türkiye'de 78. şubesini Isparta'da açtı. Dilan Polat Isparta Şubesi,  Çünür mahallesi 5321. Sk. No: 24/2 'de hizmete başladı. 

 Dilan Polat güzellik merkezi;  Lazer epilasyon, cilt bakımı,  kalıcı makyaj uygulamaları ve kadının güzelliğini ortaya çıkaracak tüm işlemleri yapıyor.
Kadınların en temel ihtiyaçları arasında yer alan kişisel bakım hizmetleri ve güzellik hizmetlerini bir arada buluşturan Dilan Polat markası, artık Isparta'da da kadınların vazgeçilmezi olacak. Aynı zamanda erkekler için kişisel bakım hizmetleri de bulunuyor.


Sadece Dilan Polat güzellik merkezlerinde bulunan ve Dilan Polat'ın patentli ve tescilli cihazları olan Rasping bölgesel zayıflama cihazı, Dipomed cilt çatlağı onarım cihazı, Dipoderm Pro Lazer bunun yanı sıra cilt bakımı sırasında kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak olan DipoFaceHydra ile tanışacaksınız.

Bölgesel incelmeye destek olarak G5, Lenf Drenaj ve Elektro Simülasyon cihazı bulunuyor. Berces protokolü akne kurutma bebek protokolü çil ve leke protokolleri​ işlemleri yine Dilan Polat'a özgü cihalar ile yapılmaktadır.

 Dilan Polat Isparta Şubesi yöneticileri Ezgi Güngör Erem ve   Zeliha Özlem Çetinkaya Isparta Haber Ajansı Muhabiri'ne yaptığı açıklamada şunlerı kaydetti.
 "Dilan Polat’ın tüm cihazları kendi üretimidir. RaspingPro mucizevi bir cihazdır . Cihaz 55 derecelik ısı frekansıyla derinin 3 mm altına inerek, yağı olduğu yerde parçalar. Tek seansta en az 3-5 cm arası incelme garantisi veriyoruz."

 "Bize gelen danışanlarımız öncelikle Dilan Polat’ın hizmet kalitesi ile karşılanacaklar. Danışanlarımıza hizmet verecek olan sadece bize ait olan cihazlarımız Rasping bölgesel zayıflama cihazı,Dipomed cilt çatlağı onarım cihazı,Dipoderm Pro Lazer bunun yanı sıra cilt bakımı sırasında kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak olan DipoFaceHydra ile tanışmanız İçin merkezimize bekliyoruz . Bölgesel incelmeye destek olarak G5, Lenf Drenaj ve Elektro Simülasyon cihazımız da vardır . Aynı zamanda Berces protokolü akne kurutma bebek protokolü çil ve leke protokolleri​ yapılmaktadır.  Size sadece güzellik salonu değil  kalıcı makyaj hizmeti de veriyoruz ." diye konuştu.

Resmi açılışa Dilan Polat'ın kendisi  ve camianın ünlü isimleri de katılacak.

Adres: ​Çünür mahallesi 5321. Sk. No: 24/2 ( Sehell Karşısı )
RezervasyonTelefon: 0551 656 70 30
İnstagram:@dilanpolatisparta
 
Whats-App-Image-2022-05-24-at-16-10-57

Whats-App-Image-2022-05-24-at-16-10-59

dilan-polat-resim-reklam

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.