isparta-oto-ekspertiz
BELEDİYE'DEN ISPARTA HALKINA ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
ISPARTA
G.Tarihi: 02.08.2021 17:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BELEDİYE İDDİALARA YANIT VERDİ
DARIDERESİ BARAJINA VE SU DEPOLARINA ZEHİR Mİ ATILDI?

Isparta'nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı Darıderesi-1 Barajı ile su depolarına zehir atıldığı yönünde sosyal medyada iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara ilişkin Isparta Belediyesinden yazılı bir açıklamada yapıldı. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
Belediyemize gün içerisinde vatandaşlarımız tarafından şehrimizin içme suyunu karşılayan kaynaklardan Darıderesi-1 Barajına ve su depolarımıza yönelik ‘içme sularına zehir atılmış’ şeklinde çok sayıda telefon gelmiştir. Bu hususun asılsız olduğunu ve vatandaşlarımızın bu tip söylentilere itibar etmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla bildiririz.
Isparta Belediye Başkanlığı"

BELEDİYE'DEN YANGIN BÖLGESİ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI

Sütçüler Yazılı Kanyon Mevkinde Başlayan Orman Yangını için, acil yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, yanmayan eldiven, su, ayran, İnsanların ve hayvanların nakliyesi için araç, povverbank (dolu), kuru buz ve buz aküsü, yanık kremi gibi ihtiyaçlar ile destekte bulunabilir.
                    Yardım toplama merkezi
Isparta Belediye Başkanlığı hizmet binası önü
 
Whats-App-Image-2021-08-02-at-17-12-17
 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.