isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA TEKE YÖRESİ ESİNTİSİ YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİ
TÜRKİYE
G.Tarihi: 04.08.2022 11:18
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
RESSAM MAHİR ÖZTÜRK’ÜN TEKE YÖRESİ ESİNTİSİ YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİ
4-7 AĞUSTOS 2022 TARİHLERİNDE DÜNDARBEY MEDRESESİNDE.

Atatürk Kütüphanesi  ressam  Mahir  Öztürk yağlı boya resim sergisi Eğirdir Dündarbey medresesinde cuma günü saat 14.00’de 60’a yakın tabloyla açılacaktır. Ressam Mahir Öztürk emekli veteriner, araştırmacı -  yazar ve   ressam. Kendisi aslen Burdur’ludur.  Isparta’da, Antalya’da  doğa  sevgisi, teke yöresinden esintiler temalı yağlı boya resim  sergileri  açmıştır.  Isparta evleri  yağlı boya sergisi  çalışmalarına  devam  etmektedir.
Ressam Mahir ÖZTÜRK Eğirdir Belediyesi Basın Bürosuna yaptığı açıklamada; ‘Akdeniz Göller Bölgesinin incisi  Eğirdir’lilerle  kendimi fahri hemşeri olarak kabul ediyorum. Eğirdir tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla, yetiştirdiği ürünlerle yeryüzü  cenneti, sinema, dizi, filim çekecekler ve doğa gezginleri için önemli bir yer.  Eğirdir evleri manzaralı içinde çalışmalar yapacağım Eğirdir’lileri sergimize bekliyoruz.’ İfadelerini kullandı.
(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)
 
c1c3c2

 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.