isparta-oto-ekspertiz
Geleceğin Orman Kahramanları, Isparta'da Orman Yangınları Harekât Merkezi'nde Eğitim Aldı
TÜRKİYE
G.Tarihi: 10.10.2023 22:33
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Geleceğin #OrmanKahramanları Yangın Harekât Merkezimizde
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Öğrencileri, Orman Yangınları Konusunda Eğitim Aldı
Isparta'da bulunan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi 4. sınıf öğrencileri, Bölge Müdürlüğümüz yangın harekât merkezinde gerçekleştirilen eğitim programıyla orman yangınlarına dair önemli bilgilerle donatıldı.
Yangın Harekât Merkezi Eğitimi
Öğrencilere, deneyimli teknik personeller tarafından orman yangınları sırasında uygulanan koordinasyon ve iletişim ağı, İHA (İnsansız Hava Aracı) görüntüleri, araç takip sistemleri ve hava araçlarından alınan görüntüler gibi kritik konularda teorik eğitim verildi.
Geleceğin Orman Koruyucularına Destek
Bu eğitim programı, genç öğrencilere orman yangınlarının kontrolü ve yönetimi konusunda beceriler kazandırarak, geleceğin orman koruyucularını yetiştirmeyi hedefliyor. Orman yangınlarının ciddi bir tehdit oluşturduğu günümüzde, genç neslin bu tür olaylarla başa çıkmak için donatılması büyük bir önem taşıyor.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencileri, aldıkları eğitimle orman yangınlarına karşı daha hazırlıklı bir şekilde gelecekteki görevlerine hazırlanıyorlar.

Bir 9 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'NIKE' görseli olabilir

Bir 5 kişi, ders çalışan insanlar, televizyon, haber odası ve şunu diyen bir yazı 'RTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ' görseli olabilir
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.