isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
TMSF Lüks Araçları Ucuza Satışa Çıkardı! Bentley'den Porsche'a Listede Yok Yok
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TMSF Lüks Araçları Ucuza Satışa Çıkardı! Bentley'den Porsche'a Listede Yok Yok

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), lüks araçları yüzde 1 KDV ile satışa sunduğunu duyurdu. TMSF, kamuoyunda 'Evim şirketi' olarak bilinen ve tasfiye sürecinde olan 6 tasarruf finansman şirketine ait araçları satışa çıkaracak.

KDV Yüzde 1 Olarak Belirlendi

Satış kapsamında, 20 aracın 18'inde KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi. Bu düzenleme, araç alıcılarına önemli bir mali avantaj sağlıyor.

İhale Tarihi Belli Oldu

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, Bentley, Porsche, Mercedes, Audi ve BMW gibi lüks markalara ait 20 araç için bir satış ihalesi düzenlenecek. İhale, 6 Haziran'da TMSF'nin İstanbul'daki genel merkezinde gerçekleştirilecek ve şartnameye uygun olan herkes bu ihaleye katılabilecek.
Önceki ihalelerde, alıcıların teklifleri muhammen bedellerin çok altında kaldığı için bazı araçların satışı gerçekleşmemişti. TMSF, ihalenin şartnameye uygun olarak herkese açık olduğunu ve hiçbir şahıs veya kurumun aracılık yapamayacağını belirterek vatandaşları uyardı.

Satışa Çıkarılan Araçlar

TMSF'nin internet sitesindeki bilgilere göre, satışa çıkarılan 20 aracın 18'inde KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak. Bu kapsamda sunulan araçlar arasında Bentley, Porsche, Mercedes, Audi ve BMW gibi lüks markalar yer alıyor.
Bu satış, lüks araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunarken, tasarruf finansman şirketlerinin tasfiye sürecine de katkı sağlamayı amaçlıyor.


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.