isparta-oto-ekspertiz
TELEFONUNUZU AKINCILAR'A TAMİR ETTİRİN! NEDEN Mİ?
ISPARTA
G.Tarihi: 27.04.2020 18:52
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
TELEFONUNUZU AKINCILAR'A TAMİR ETTİRİN! NEDEN Mİ?

Teknoloji ilerledikçe, bu teknolojileri kullanan cihazlar gittikçe küçülür. Günümüzün cep telefonları, tüm yer kaplayan eski bilgisayarlardan daha fazla bilgi işlem gücüne sahiptir. Ama bu cihazlar küçüldükçe de kullanıcı kaynaklı sorunları beraberinde getirir. Örneğin: Su ile temas, yere düşürme sonucu ekranın  yada camının kırılması ,yazılım sorunları, elektrik şebekesinden ve şarj cihazından  kaynaklanan çeşitli arızalar.

Isparta'da Akıncılar Teknik Servis , tüm akıllı telefon cihazları için güvenilir bir cep telefonu tamir servisidir. Teknisyenler,  Apple iphone, Samsung, Huawei, Oppo, HTC, OnePlus ve diğer model  mobil cep telefonu onarımları konusunda kapsamlı bir tecrübeye ve üst düzey tamir ekipmanlarına sahiptir.
 
Akıncılar'da  yapılan bazı telefon onarımları ; Cam ekran ve dokunmatik değiştirme, su hasarı arızası, kulaklık jakı,şarj soketi değiştirmeleri, kamera değiştirmeleri, arka gövde ve üstyapı onarımı, ses sorunları, wifi ve sinyal bağlantı sorunları , yazılım yükleme ve daha fazlasını içerebilir.

Buna ek olarak, en kaliteli parçaları kullananan teknisyenler sizleri  yanıt vermeyen bir dokunmatik ekran veya eksik piksellerle uğraşmak zorunda bırakmaz. Akıncılar, Isparta il genelinde en popüler ve herkesin güvenerek cihazını bırakabileceği 20 yıldır hizmet veren bir teknik servistir.  

Adres: Belediye işhanı kat: 1 No:182
Telefon: 0246 218 76 77



DSC0072

DSC-0733

DSC0094

DSC3112-Copy

DSC3105-Copy
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.