isparta-oto-ekspertiz
Kitikate'in organik dünyasında bu sonbahar, renkler iç ısıtıyor
ISPARTA
G.Tarihi: 07.09.2022 01:45
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
KİTİKATE'DE SONBAHARIN ESİNTİSİNİ SICACIK KARŞILAYIN!

Kitikate'in organik dünyasında bu sonbahar, renkler iç ısıtıyor...
Kitikate'in sonbahar katagorisinde yeralan yüzde 100 organik pamuk ve renkleriyle öne çıkan ürünler soğuk günlerde bebeğinizi sıcacık tutacak! Çocuk giyim kategorisindeki kıyafet seçenekleri de, çocuklarınızın mutluluğunu ikiye katlayacak. Sonbahar esintisini yumuşacık ürünler ile karşılayın! Kitikate'de sonbahar sezonu ürünleri reyonlarda yerini aldı.

 Kalitesi ve konforuyla ön plana çıkan Tulumlar, Zıbın Setleri, Pijama takımları, Patikli Pantolonlar, Salopetler, Elbiseler ile birlikte;
 yumuşak pastel renklerde neşeli modellere sahip erkek ve kız çocuk kıyafetleri, ayakkabı, aksesuar, yastık, yorgan, nevresim gibi tekstil ürünlerini Kitikate'nin Isparta Mağazasından satın alabilirsiniz. 

Mükemmel annelik hediyesi veya yeni doğan bebek için ilk kıyafet arayanlar ve 6 yaşına kadar olan küçük çocuklar için de pek çok alternatif var.

Organik bebek kıyafetleri, bebek giyim setleri, %100 organik pamuk kumaş bebek giyimi ve tekstili için aradığınız herşey kitikate'in Isparta Mağazasında...

%100 ORGANİK
Kitikate Bebek ve çocuk giysileri Global Organik Tekstil Standardı (GOTS) CU84765 nolu sertifikası taşıyor. 
''Organik olduğunumuzu GOTS web sitesinden CU84765 numarası ile sorgulayabilirsiniz.''

GOTS sertifikası neden önemlidir?
GOTS, dünyanın en önde gelen organik tekstil sertifikasyon kuruluşudur. Bu logoyu etiketinde gördüğünüz her ürün, hammaddesinden üretimine, kullanılan boyasından Kesimhanesine kadar uluslararası GOTS standartlarına uygun olarak üretilmiş ve tüm kalıntı testlerinden geçmiş demektir.

Kitikate ürünleri ve güncel ürün paylaşımnları için Kitakate Isparta Mağazası instagram sayfasını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
 kitikate_isparta/

ADRES - TELEFON
Yayla mh. 130. Cadde 
No:9/11 ISPARTA
0 (246) 222 22 22

 
DSC0984

2

1-min-1

1-min-2

1-min-3

1-min

1-1-min-1

1-1-min-2

1-1-min-3

1-1-min-1

1-1-min

1-2-min-1

1-2-min

2-min

2-1-min

5-1-min

7-min

theme-banner-image-7

pictures-1-4

pictures-1-5

pictures-1-8
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.