isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
KIŞLIK ORGANİK  VE ETNİK GİYİM ÜRÜNLERİ, İDA BUTİK VİTRİNLERİNDE YERİNİ ALDI
ISPARTA
G.Tarihi: 06.01.2021 23:49
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
OTANTİK TARZ BAYAN VE ÇOCUK GİYİM MODELLERİ - ETNİK DESENLER İDA BUTİK'TE
​Otantik desenler ile tarihin güzelliğini üstünüzde taşıyabilirsiniz. Otantik desenli elbiseler, sizlere birçok farklı rengiyle kolay bir şekilde kombinleme imkanı sunmaktadır. Aksesuar seçimi olarak, elbisenin içindeki renklerle uyumlu tonlar veya zıt renklerle  takıları tercih edebilirsiniz. Günün her zaman diliminde giyilebilmektedir.

%100 Pamuk ve %100 viskon doğal ve sağlıklı kumaşlardan yüksek kalitede üretilen Bohem modeller İda Butik vitrinlerinde sizleri bekliyor. 

İDA BUTİK'TE KIŞ SEZONU BAŞLADI
Özel bitkisel pamuklu organik kumaşlardan üretilen rengarenk etnik,otantik ve organik giyim ürünlerinin Isparta adresi İda Butik, kış sezonunu açtı. Ayrıca çocuklar için de etnik giysiler geldi...

İda Butik kış koleksiyonunda;  Bayanlar için şık ve rahat egzotik  otantik giysiler, şalvarlar, pançolar, pamuklu elbiseler, etekler, bluzlar,şallar,fularlar çantalar, şapkalar ve bu ürünleri tamamlayıcı aksesuarlar  yer alıyor. Organik giyim, otantik giyim, bohem giyim Isparta'da sadece İda Butik'te satılmaktadır.
Etnik elbise, aksesuar ve organik takılarla otantik giyim tarzını yakalayın…!

İDA BUTİK, ETNİK VE ORGANİK GİYİM

Adres: Yayla mahallesi 112 cadde No: 44/3 ISPARTA
İletişim: 0532 584 08 38

İda Butik kış koleksiyonundan kareler...
 
1

2

3

4

 6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

5
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.