isparta-oto-ekspertiz
KESME’Yİ BİR BAŞKA, GÜZEL GÖRDÜK
ISPARTA
G.Tarihi: 03.08.2017 15:24
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

KESME’Yİ BİR BAŞKA, GÜZEL GÖRDÜK

KESMEDER yöneticileri Isparta’nın Sütçüler İlçesi Kesme Köyünde düzenlenen etkinliklere katılan ve katkı sunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Belediye olarak köylerinde ‘Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak’ sloganıyla düzenlediği etkinliklerden dolayı gerekse dernekleri tarafından düzenlenen Kekik ve Gül Şenliği’ne katılım ve katkılarından dolayı teşekkür eden KESMEDER Başkanı ve aynı zamanda Isparta Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, “Etkinliklerimize katılımlarınız, katkılarınızdan dolayı Kesmeliler adına memnuniyetimizi ifade ediyoruz” dedi.

Isparta Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında ‘Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak’ sloganıyla etkinliklerin 5.’sini Sütçüler’in Kesme Köyünde gerçekleştirmişti. Ardından Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Ramazan Bayramının ikinci günü KESMEDER tarafından 2.’si düzenlenen Kekik ve Gül Şenliği ile akşamında düzenlenen Sünnet Şölenine katılmış ve eşi Dilek Günaydın ile birlikte Kesmeli vatandaşlarla bir araya gelmiş, vatandaşların coşkusuna ortak olmuştu.

Kesme Köyünde düzenlenen etkinliklerin ardından KESMEDER Başkanı ve aynı zamanda Isparta Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, köylerine gösterilen ilgi ve katkılardan dolayı teşekkür etti. KESMEDER Başkanı Recep Gürdal, “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz şenliğimize katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı dernek yönetimimiz ve Kesme köylüleri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Memnuniyetimizi iletmek isteriz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Bütün köylerimizi seviyoruz. Kesme köyümüze de gittik. Isparta’mızın en uzak köylerinden birisi. İnsanları bambaşka. Kesme’yi bir başka, çok güzel gördük. Ziyaretlerimizde ağızımdan ‘Kesme benim köyüm’ sözü çıktı. Bu amaçla gittiğimiz bir köyümüz. Çok güzel ortam, samimiyet var. Tabiatı çok güzel bir köyümüz. Kesme’yi seviyoruz. Sizlere de bu ziyaretlerinizden dolayı bende teşekkürlerimi sunuyorum, Kesmeli vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, oturma odası ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.