isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da uyuşturucu operasyonu
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜBASIN BÜLTENİ
  
02/09/2020 günü Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, hakkında Antalya ilinden İlimize uyuşturucu madde getireceği değerlendirilen A.C. isimli şahıs Davraz Mahallesinde otomobilinden inerek kaçmaya başlamış, dur ihtarına uymayan şahıs kovalamaca sonucu yakalanmıştır.
 
Konu hakkında Cumhuriyet Savcısına derhal bilgi verilmiş ve gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında yapılan aramada;
 
  • 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek,
  • 68,21 gram Metamfetamin maddesi,
  • 1 adet Hassas Terazi,
  • 3 adet uyuşturucu madde kullanılmasında faydalanılan APARAT ele geçirilmiştir.
Yakalanan şüpheli hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”  suçlarından işlem yapılmış, A.C. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
 
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlılıkla devam etmektedir.
 
 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.