isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da şehitlerimiz için taziye mesajları
ISPARTA
G.Tarihi: 28.02.2020 20:55
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA'DA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İdlib’te düzenlenen saldırı sonrasında şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz için taziye mesajı yayımladı.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Türkiye’nin milli güvenliğini sağlamak üzere Suriye’nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize yönelik Esed rejim unsurlarının alçakça yapmış olduğu hava saldırısı sonucu şehit düşen 33 kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim”

İdlib bölgesinde gerçekleşen hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.

İlker Hüseyin Çarıkçı
Rektör

Yüreğimiz yandı. Tüm şehitlerimize bu mübarek gecede rahmet acılı ailelerine sabır diliyorum. Başımız Sağolsun Türkiyem...

Fahretdin Gözgün
Isp. Bld. Bşk. Yrd.


Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.
Milletimizin başı sağolsun!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı/Türkiye


Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.
Milletimizin başı sağolsun!

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

İdlib’deki hain saldırı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Dualarımız tüm askerlerimizle

Iyaş

 Çok acı haberler alıyoruz İdlib'den. Sözün bittiği yerdeyiz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Türk Ordusuna intikam alacak gücü ve kudreti versin. Tek ses, tek yürek devletimizin yanında, tüm şer odaklarının da karşısındayız. Cenabı Allah Ordumuzu muzaffer eylesin...

Halil Hilmi Tütüncü
Yalvaç Bld. Bşk.


‪#İdlib’te şehit olan kahraman askerlerimizin Makamı Âli, Ruhları Şâd olsun. Yaralı askerlerimize Cenab-ı Allah acil şifalar versin inşallah.
‪Gün,tek yürek ve birlik olma günüdür.
‪Aziz Milletimiz ve Halkımız bilsin ki;
‪ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK

Isparta Milletvekili
Mehmet Uğur Gökgöz

Rejim unsurlarının alçak, kalleş saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Devletimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. #MehmetçiğinYanındayız


Süreyya Sadi Bilgiç
Ak Parti Isparta Milletvekili   TBMM Başkanvekili
 

 
Suriye’nin İdlib kentindeki Türk Askerlerimizin görev yaptığı birliğe kalleş esad rejim güçlerinin Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına düzenlediği hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Hepimizin gözü yaşlı, acımız çok büyük. Milletimizin başı sağ olsun.
 
Veli GÖK
 
Eğirdir Belediye Başkanı

ISPARTA MEM

 Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı gazilerimize acil şifalar dileriz.
Milletimizin başı sağolsun.
Ömer Yılmaz
Isparta İl Milli Eğitim Müdürü
 
 

Fotoğraf açıklaması yok.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.