isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da sahte para operasyonu
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ
  
İlimizde kaçakçılık ve diğer illegal faaliyetlerin önlenmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda ilimizde uzun süredir takip edilen piyasaya sahte para sürmeye çalışan kişilere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;
13/06/2022 günü yapılan üst aramasında:
 
-100’er TL lik Toplamda 124 adet (12.400 Türk Lirası) Sahte para ele geçirilmiştir.
 
Ele geçen suç unsuru sahte paralara el konularak,  konu ile ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli şahsa mevcutlu olarak çıkarıldığı Adli makamlarca Adli Kontrol şartı uygulanmıştır.
           Vatandaşlarımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.
Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz.

 ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

image
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.