isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Mevsimlik İşçi Seyahat İzin Belgesi almak
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Mevsimlik İşçi Seyahat İzin Belgesi almak isteyen kişiler, İl/İlçe Müdürlüklerimize gelmedenhttps://edevlet.tarbil.gov.tr/ web adresi üzerinden başvuruda bulunabilirler.
İzin isteyen kişiler yaptıkları başvuruları yine aynı sistem üzerinden sorgulama yapabilir, evrağın çıktısını alabilirler. Ayrıca başvurusu onaylanan kişilerin izin formunun hazırlandığına dair bilgi mesajı SMS olarak cep telefonlarına gönderilmektedir.
Kendi arazisine gitmek isteyen çiftçilerimiz ÇKS-Çiftçi Belgesi ile gidebilirler. Ayrıca bu sistem üzerinden başvuru yapmalarına gerek yoktur.
Detaylı bilgiye aşağıdaki linkteki belgeden ulaşabilirsiniz
https://www.tarimorman.gov.tr/.../Mevsimlik_Tarim_iscisi...
Not: 2021 Yılına ait ÇKS başvurusu ve kaydı olmayan işveren veya taşınmaz sahibine mevsimlik tarım işçisi taşıma belgesi verilmemektedir.

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü


Bir meyve, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'MEV SİMLİK T ARIM işçisi SEY AHAT İZİN BELGESİ BAŞVURUI ARINIZI https:/ edevlet.tarbil.gov.tr Web adresi üzerinden yapabilirsiniz f /ispartailtarim /ispartailtarim /ispartailtarim' görseli olabilir
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.