isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA LEZZET YOLCUSU KALMASIN AŞİYAN GEMİ RESTORAN İLE ROTA TAM YOL İLERİ...!
ISPARTA
G.Tarihi: 13.01.2022 02:27
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ŞEHRİN KALBİNE KONUMLANMIŞ MUHTEŞEM BİR GÖRSEL ŞÖLEN MUHTEŞEM BİR RESTORAN

Aşiyan Gemi Restoran'ın benzersiz dış cephesi, neredeyse gerçek boyutlu bir gemi gövdesini andırıyor. İçeriye adım attığınızda ise denizde giden bir geminin  yeniden tasarlanmış görüntüsünden çok etkileneceksiniz.

Ayrıca kulaktan kulağa yayılarak, Isparta'yı popüler bir turistik yer haline getirmeye katkıda bulunan  Aşiyan Gemi Restoran'ın çekiciliği o kadar fazladır ki, şehri ziyaret eden yabancı ziyaretçilerin bile  nerede olduğunu bulmaları çok kolaydır. Bu da  Aşiyan Gemi Restoran'ın hizmet kalitesinin bir başka göstergesidir. 

Aşiyan Gemi Restoran, lezzeti ve mükemmelliği birleştiren, zengin yemek çeşitliliği ve güçlü kadrosu ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Modern iç dizaynı ile yemek zevkinin yanında lezzetinde keyfini çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve dostlarınızla yemek yerken mükemmel vakit geçirebilirsiniz. Bildiğiniz üzere Türk Mutfağında yemek çeşitliliği çok zengindir. Bu zengin yelpazede çorbalar, ana yemekler, salata çeşitleri, mezeler ve tatlılarda Aşiyan Gemi Restoran'ın menüsünde yerini almıştır. Bu kadar geniş seçeneklerin olduğu mutfakta işinde uzman aşçı kadrosu özenerek hazırladığı yemekleri sizlere sunmaktan mutluluk ve gurur duymaktadır.
Eşsiz görsel şöleni ve ambiyansıyla  sizde Aşiyan Gemi ile bir lezzet yolculuğuna çıkmak istemez misiniz?

-İletişim
Kurtuluş Mahallesi- (Çayboyu Mevkii)
122 Cadde, No: 46/ ISPARTA


Rezervasyon Telefon:
(0246) 218 29 71

instagram
www.instagram.com/asiyangemi/

Facebook
www.facebook.com/AsiyangemiIsparta

 


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
 
DSC1252

DSC1255

DSC1256

DSC1257

DSC1259

DSC1260

A-iyan-telefon-reklam-son.jpg

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.