isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA CAM BALKON İMALATI VE UYGULAMADA KALECAMPEN BİR NUMARA!
ISPARTA
G.Tarihi: 27.01.2021 00:05
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA'DA CAM BALKON İMALATI VE UYGULAMADA KALECAMPEN BİR NUMARA!

İçinde yaşadığımız yorucu kent hayatı ister istemez çoğu zaman bize yorgunluk, stres ve bitkinlik olarak geri dönüyor. Bu bağlamda da alabildiğimiz en ufak temiz hava ve doğa ile sarf ettiğimiz en ufak etkileşim bile bazı durumlarda bize ilaç gibi gelebiliyor. Söylemesi acı olsa da yaşadığımız şehirde ve sahip olduğumuz imkanlar doğrultusunda balkonlar, bu temiz havayı ve doğa etkileşimini bize sağlayabilen en pratik ve en kolay erişilebilir araçlar olarak karşımıza çıkıyor. Balkonlarınızı katlanır cam balkon sistemleri ile döşemeniz hem evinizde bir özgürlük alanı oluşturmanıza, hem de balkonunuzun şık ve trend bir görüntü vermesine yardımcı oluyor.

Cam balkon modelleri tabii ki katlanır cam balkon ile sınırlı değil. İnşaat firmaları ve bireysel ev sakinleri tarafından sıklıkla tercih edilen bir diğer cam balkon türü de sürgülü cam balkon ya da diğer adı ile sürme cam balkon olarak karşımıza çıkıyor. Sürgülü cam balkon çeşitlerinde standart olarak 5 ayrı ray sistemi bulunur. Bu ray sistemlerinde raylar sürülerek farklı yönlere doğru açılır ve katlanır cam balkon modellerine oranla bile çok daha fazla yer tasarrufu sağlar. Sürgülü cam balkon çeşitlerinin çok rağbet gördüğü ve satın alanları fazlasıyla mutlu ve memnun ettikleri kesin.

Isparta Kalecampen tesislerinde üretilen Katlanır cam balkon sistemlerinin fiyatları hem bütçenizi yormayacak, hem de size uzun süre hizmet edecek kaliteyi vaat edecek düzeyde.  Kalemcampen size üst düzey yalıtım ve en iyi  cam balkon tasarımlarını garanti ediyor.

Kalecampen'in ürettiği cam balkon sistemleri sayesinde hangi ayda, hangi mevsimde ya da hangi iklimde olduğunuzun önemi yok; dilediğiniz an balkonunuza çıkıp keyif yapabilir ve cam balkon sisteminizin keyfini çıkartabilirsiniz. Kış aylarında da balkonunuzu ideal sıcaklıkta tutar ve dört mevsim balkon keyfi yaşamanıza olanak sağlar. 

Detaylı bilgi için iletişime geçebilir ve cam balkon sistemleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Showroom: Sanayi mahallesi  3255. Sk. No:3  ( Halk Bankası Yanı) ISPARTA
 Telefonlar: 0544 607 87 11
                    0532 224 45 41
                    0246 232 89 48
                   Okan Demirekin
''Mekanlarınızı Güzelleştirmek Bizim İşimiz''
Ücretsiz keşif ve uygun fiyat güvencesi ile  4 mevsim uzun ömürlü, kaliteli ve ferah kapalı alanlara sahip olabilirsiniz. 
 
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
 
image

image


DSC0110-Copy
160719562026010216-1


ISPARTA cam balkon

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.