isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertizisparta-dogus-mutfak
Isparta'da bir kadın kezzaplı saldırıya uğradı
ISPARTA
G.Tarihi: 11.05.2020 21:07
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu
Boşanma davası açtığı kocasının kezzaplı saldırısına uğrayan kadın yaralandı
- Yüzünde yanıklar oluşan Melahat Ü:
- "Boşanma davası açalı bir ay olmuştu. Gece servise binip işe gitmek için evimden çıkmıştım, bu olay başıma geldi"


Isparta'da şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtığı eşinin kezzaplı saldırısına uğrayan kadın yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Yedişehitler Mahallesi'nde yaşayan 38 yaşındaki Melahat Ü, akşam saatlerinde işe gitmek için sokağa çıktı.
Melahat Ü, sokakta yürürken bir anda karşısına çıkan eşi M.A.Ü'nün (38) kezzaplı saldırısına uğradı.
Yüzünde yanıklar oluşan kadının feryadı üzerine saldırgan olay yerinden uzaklaştı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine 112 Acil Servis ekiplerince Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Üzümcü, tedaviye alındı.
Polis ekiplerinin gözaltına aldığı M.A.Ü ise, emniyetteki işlemleri tamamlanarak sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. 
Melahat Ü, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, sürekli sorun yaşadığı eşinin daha önce evden uzaklaştırma cezası aldığını söyledi. 

Eşiyle boşanma aşamasında olduklarını ve kendisini daha önce de darbettiğini ileri süren Melahat Ü, "Ondan ayrı yaşamak için bir apart tuttum, 3 çocuğumla yaşıyordum. Boşanma davası açalı bir ay olmuştu. Gece servise binip işe gitmek için evimden çıkmıştım bu olay başıma geldi. 17 yıldır evliydik ancak evine hiç bakmıyordu." diye konuştu.
 
20200511 2 42378806 54803313 Web20200511 2 42378806 54803314 Web20200511 2 42378806 54803315 Web

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.