isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta SGK 'dan Duyuru!
ISPARTA
G.Tarihi: 16.08.2016 18:12
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 
        01/02/1968 tarihinde yürürlüğe giren Türkiye-Hollanda Sosyal Güvenlik Sözleşmesine göre, Hollanda ‘da çalışan vatandaşlarımız kısa ve uzun vadeli sigorta kollarına ilişkin sosyal güvenlik haklarını Türkiye ’de de kullanma hakkına sahiptirler. Bu haktan işçilerimizin Hollanda ‘da ve Türkiye ’de bulunan aile fertleri de yararlanabilmektedir.
        Bu kapsamda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Hollanda Sigorta Kurumu (SVB) arasında Antalya, Burdur ve Isparta illerinde ikamet eden Türk ve Hollanda vatandaşlarını bilgilendirmeye yönelik olmak üzere 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında SGK Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Türkiye-Hollanda Danışma Günleri düzenlenecektir.
        Danışma Günlerinde Hollanda ‘da bulunan Türk vatandaşlarına emekli olanlarla emekli olmadan Türkiye ‘ye döndükten sonra söz konusu illerde ikamet edenler ve bunların aile bireyleri yararlanabileceklerdir.
        Danışma hizmeti, Türkiye-Hollanda Sosyal Güvenlik Sözleşmesinin öngördüğü sosyal güvenlik haklarına (emeklilik, malullük, ölüm ve hastalık halinde sağlanan yardımlar) ve yurtdışında geçen sürelerin borçlanma yoluyla değerlendirilmesine ilişkin soruların Türk ve Hollandalı uzmanlarla birebir yapılacak görüşmelerde cevaplandırılması ile gerçekleştirilecektir.
        Danışma hizmeti ücretsiz olarak Türkçe ve Hollandaca verilecektir.
        Danışma hizmetinden yararlanmak isteyenlerin 0312 432 1229 numaralı telefonlardan randevu almaları ve danışma gününe mutlaka kimliği, Türk sigorta sicil numarası, varsa tahsis numarası, Hollanda ‘da bulunduğu esnadaki ikamet ve çalışma yerlerine ait belgelerle gelmeleri gerekmektedir.
        Türkiye-Hollanda Danışma Günlerine ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.
        Kamuoyuna önemle duyurulur.
 
Danışma Günlerinin yapılacağı yer:
SGK Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü,
Üçgen Mh. Sokullu Cd. No:1
ANTALYA
 
Danışma Günleri
Tarih                  Gün               Saatler
04.10.2016       Salı                10.00-17.00
05.10.2016      Çarşamba     09.30-17.00
06.10.2016      Perşembe     09.30-12.30
 

ısparta habersüper haberhaber akdeniz

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.