isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta ITKM Otopark Hizmete Başladı
ISPARTA
G.Tarihi: 16.08.2016 22:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ISPARTA ITKM OTOPARK KAPILARINI AÇTI

Yıllardır atıl vaziyette olan ITKM’nin otoparkı hizmet vermeye başladı.

 

7 yıl önce bitirilmesi gerekirken idari ve müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle açılamayan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nde kapalı otoparkla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

2006 yılında yapılan paylaşım sözleşmesine göre Isparta Belediyesi'ne bırakılan bin 500 araçlık kapalı otopark dünden itibaren hizmete açıldı.

ITKM otoparkı ilk etapta 2 kapıdan hizmet veriyor. Gürman Pasajı sokağındaki otopark kapısı ile 113 Cadde Fevzi Paşa Okulu karşısındaki kapıdan giriş ve çıkışlar sağlanıyor. Diğer 2 kapı ise şimdilik kapalı duracak.

ITKM otoparkı deneme amaçlı belirli bir süre ücretsiz olacak.

Otoparkın devreye girmesiyle 2’nci plan da hemen devreye sokulacak. Belediye, Mimar Sinan, Eski Hal Kavşağı'na kadar giden 113 Cadde ve Cumhuriyet Caddesi'nde 2 yönlü olarak otopark yasağının başlatılması için İl Trafik Komisyonu'na başvurdu. Karar alındıktan sonra bu caddelerde park yasağı uygulanacak. Adı geçen caddeler ve bağlantı yollarıyla birlikte şehrin kalbinde en az 500 araçlık otopark işgalinin ortadan kalkması bekleniyor.
Öte yandan Belediye, ücretsiz hizmet döneminde de ITKM otoparkında görevli personel bulunduruyor.

kanal32

ısparta haber
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.