isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Aytekin Et Kasap Açıldı
ISPARTA
G.Tarihi: 23.05.2016 12:20
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Aytekin Et; Isparta’da Etin Vazgeçilmez Adresi


Aytekin Et Isparta'da Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

1980 yılından bu yana Isparta’da et denilince ilk akla gelen isimlerden olan Aytekin Et, bilinen kalite ve lezzetleriyle yenilenen mekanında hizmete girdi. Görkemli bir açılış töreni ile kapılarını müşterilerine açan Aytekin Et, geniş ürün yelpazesiyle de dikkat çekiyor.

 

35 yılı aşkın bir süredir Isparta’da et denilince ilk akla gelen isimlerden olan Aytekin Et, bilinen lezzet ve kalitesi ile yenilenen mekanında müşterilerine hizmet vermeye başladı.

 

İskender Mahallesi 112 Cadde de dün düzenlenen görekemli bir açılış töreniyle hizmete giren Aytekin Et, geniş ürün yelpazesiyle de dikkat çekiyor.

 

Dün Cuma Namazı sonrası düzenlenen açılış törenine Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, iş dünyasının tanınan simaları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Aytekin Et reyonlarında tüm et ürünlerinin yanı sıra ev yapımı özel harçla hazırlanmış köfte, sucuk, piliç gibi damak tadınıza tat katacak ürünler de yer alıyor.


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.