isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
İnsanlık çaresiz! Dünyada  mutasyon paniği...üçüncü dalga mı geliyor?
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
3 Şubat 2021 Çarşamba ülke ve dünya gündeminde günün dikkat çeken önemli haberlerini sizler için derledik.

 
Dünyada mutasyon paniği 
Koronavirüsteki üç yeni mutasyon dünyada pandemiyle ilgili tüm planları değiştirdi. Brezilya’da ülkenin yüzde 76’sı hastalığı geçirmesine rağmen ikinci dalga yaşanıyor. Sağlık Bakanı Koca, mutant virüsün görüldüğü kişi sayısının Türkiye’de de açıklananın üzerine çıktığını söyledi. Uzmanlar, dünyada 3. dalga korkusu varken okulların da bütünüyle açılmasının bir seneyi bulabileceğini söylüyor… 
Rektör bahanesi ile vandallık 
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayları bahane eden bir grup, Kadıköy’de polis araçlarını tekmeledi, çevreki esnafı hedef aldı.  
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Evlat’ skandalı 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi olaylarıyla ilgili gözaltına alınan terör örgütü üyelerine 'Evlat' diyerek çağrıda bulundu. Skandal açıklamaya siyasilerden ve vatandaşlardan tepki yağdı. 
Yeni ABD yönetimi ile ilk temas 
Türkiye ile ABD’nin yeni yönetimi arasında ilk resmi görüşme gerçekleşti. Görüşmede F-35, S-400 ve PKK/PYD gibi önemli konular ele alındı. 
İsrail’den İran’a gözdağı 
İsrail, ABD’nin İran’daki nükleer faaliyetlere müdahale etmemesinden yakındı. İsrail, sitemini “ABD bu tesislere saldırmayacak. Bu iş bize kalacak” sözleri ile dile getirdi. 
Tek vurgun gıdada değil 
Vatandaş gıda fiyatlarında yaşanan fırsatçılığı konuşurken bir yandan da 'dolar fırsatçılığı' sürüyor. Geçtiğimiz aylarda dolar bahanesiyle elektronikten mobilyaya bir çok üründe yapılan zamlar, dolar kurundaki büyük düşüşe rağmen sabit kaldı. 
Devlerin zirve savaşı 
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup ederken, Fenerbahçe, deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup etti. 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.