isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Haber: B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat!
ISPARTA
G.Tarihi: 20.09.2022 20:31
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
20 Eylül 2022 Salı ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri www.ispartahaber.com.tr okuyucuları için derledik.

B sınıfı ehliyette değişiklik talebi!
Türkiye'de motosiklet kullanımının yaygınlaşması için sektörden talepler geldi. B sınıfı ehliyetle kullanılabilecek motosiklet hacminin büyütülerek 125 CC'ye kadar olan motosikletleri kapsaması önerildi.

Bakan Soylu dev operasyonu duyurdu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da 130 adreste düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 132 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Erdoğan ve eşi, New York'ta Atık Sergisi’ni gezdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM çıkışında karşılaştığı eşi Emine Erdoğan'la Türkevi'ne yürüyerek burada açılan atık sergisini gezdi.
 
Anayasa Mahkemesi'nden HDP kararı
Anayasa Mahkemesi, HDP'nin kapatma davasıyla ilgili reddi hakim talebini reddetti. Ek delil dosyası için 30 gün ek süre verdi.

Ruslara karayolu kapandı: Tek çıkış İstanbul
Estonya, Litvanya, Letonya ve Polonya, Rus turistlere kapıyı kapattı. Rusların Batı’ya yolculuklarında İstanbul aktarması daha da kritik hale geldi.
 
Bakan Dönmez doğal gazda tarih verdi
 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz doğal gazında boruların 140 kilometresinin tamamlandığını kalan 25 kilometrelik mesafe için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Aykut Kocaman, Samsunspor'un teklifini reddetti!
Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor'un teknik direktör Aykut Kocaman'a teklifte bulunduğu ve tecrübeli hocanın teklifi geri çevirdiği belirtildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.