isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Haber Ajansı: Gates Kovid-19'un biteceği tarihi açıkladı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
18 Kasım 2021 Perşembe ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri www.ispartahaber.com.tr okuyucuları için derledik.
 
Gates Kovid-19'un biteceği tarihi açıkladı
Microsoft'un kurucusu Bill Gates, koronavirüs pandemisinin 2022'nin ortalarında normal gribe benzer bir salgına dönüşebileceğini söyledi.

İsrail'le ilk temas
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog , bölgesel konuların ele alındığı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider de iletişimde kalma konusunda mutabık kaldığı bildirildi.
Hasan Dağı'ndan volkanik hareketlilik
AFAD, yaşanan son depremlerin ardından, Hasan Dağı'nda volkanik bir hareketlilik tespit ettiklerini açıkladı.

YPG ile Esed anlaşamadı
Suriye'de Rusya'nın ara buluculuğunda terör örgütü YPG ile Beşşar Esad rejimi arasında yürütülen müzakereler, ihtilaflardan dolayı sonuçsuz kaldı.

İsrailli çift serbest
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çeken ve casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan İsrailli çiftin, serbest bırakıldığı öğrenildi.

Merkez Bankası faizi düşürdü
Merkez Bankası, politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 15'e düşürdü.

Derbinin hakemi belli oldu
Süper Lig'in 13. haftasında pazar günü oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.
 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.