isparta-oto-ekspertiz
Gelendost Emniyeti Haziran Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Gelendost Emniyeti Haziran Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı

Isparta Gelendost İlçe Emniyet Amirliği, Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetlerin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamada, çeşitli operasyonlar ve bilgilendirme çalışmalarının sonuçları yer aldı.

  • 2 Aranan Şahıs Yakalandı: İlçe genelinde yapılan çalışmalar sonucunda, aranan 2 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

  • Uygulamalar ve Cezalar: Düzenlenen uygulamalarda 2843 şahıs ve 578 araç sorgulandı. Trafik kurallarına uymayan 7 araç trafikten men edildi ve toplamda 384.930 TL cezai işlem uygulandı.

  • Bilgilendirme Çalışmaları: KADES, dolandırıcılık ve trafik konularında 74 vatandaşa bilgilendirme yapıldı.

  • Hırsızlık Operasyonu: İş yerinden ve kurumdan hırsızlık suçu ile ilgili yapılan kapsamlı kamera araştırmaları sonucu 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada suça konu eşyalar bulunarak müştekiye teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. 1 şüpheli tutuklanırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gelendost İlçe Emniyet Amirliği, halkın güvenliği için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.