isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Feci kaza! otomobil ortadan İkiye bölündü
ISPARTA
G.Tarihi: 24.10.2021 15:06
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Ağlasun Yol Ayrımın da Feci Kaza! Otomobil İkiye Bölündü

Isparta - Antalya Karayolu Ağlasun yol ayrımı mevkiinde meydana gelen kazada otomobil ortadan ikiye bölündü.

 Olay saat 20.30 sularında Isparta - Antalya Karayolu Ağlasun yol ayrımı mevkiinde meydana geldi Toplam da 3 aracın karıştığı feci kaza da  otomobillerden bir tanesi adeta ortadan ikiye bölündü. İkiye bölünen aracın ön kısmı orta refüje çıkarken arka tarafı ise anayol da kaldı.Kazayla ilgili Detaylar Az Sonra ISPARTA HABER’de

DETAYLAR...

Kaza saat 20.00 sıralarında Isparta-Antalya karayolu Ağlasun kavşağında meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 32 NB 553 plakalı TOFAŞ Şahin marka otomobil, Ağlasun istikametinden ana yola çıkmaya çalışırken, Antalya yönünden Isparta istikametine seyir halindeki Erdem Coşar’ın idaresindeki Renault Megane marka 06 DOS 53 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada araç sürücüleri ile 06 DOS 53 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Aras Coşar ve Sayime Coşar yaralandı. İhbar üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Motor ve ön kısmı otomobilden ayrıldı
Öte yandan kazaya karışan 32 NB 553 plakalı otomobil ikiye bölündü. Çarpışma sonrası otomobilin motor ve ön tarafı orta refüje savrulurken, diğer kısmı yolun sağ tarafında kaldı.
 

 
imageimageimage
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.