isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
AK Parti Isparta Milletvekili Adayları Tanıtıldı 2018
ISPARTA
G.Tarihi: 24.05.2018 22:56
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
AK PARTİ ISPARTA İL BAŞKANLIĞI BASIN BÜLTENİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı bugün Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı ile seçim beyannamesini açıkladı. Seçim beyannamesini açıklamasının ardından 600 milletvekili adayı kamuoyuna tanıtıldı.Ak Parti İl Başkanı Av.Osman Zabun ve Isparta milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz ve Ayşe Nur Akbay sahneye çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİNDE ISPARTA İLE İLGİLİ OLAN KISIM

Diğer Öncelikli Hızlı Tren Projeleri (Proje Çalışmaları Devam Edenler) - Antalya – Konya – Kayseri - Antalya – Isparta – Burdur – Kütahya – Eskişehir - Erzincan-Erzurum-Kars - Kırıkkale-Kırşehir-Aksaray-Ulukışla - Kırıkkale-Çorum-Samsun - Sivas-Malatya 2023 perspektifinde Doğu-Batı ve Kuzey-Güney akslarında yapılması planlanan diğer hatların etüt projeleri devam etmektedir.

106 Adet Yüksek Hızlı Tren Seti Temini Projesi

15,8 milyar TL maliyetli projenin ilk 10 adedi için sözleşme imzalanmıştır. Kalan 96 adet YHT setinin ise yeni düzenlenen Sanayi Geliştirme Programı (SİP) mevzuatı kapsamında yüksek teknolojiye sahip kritik alt sistemlerin milli üretimini destekleyecek şekilde temin edilmesi sağlanacaktır.

Lojistik Merkezler Projesi
Demiryoluyla yük taşımacılığını artırmak amacıyla 21 yerde lojistik merkez kurulması planlanmış ve bunlardan 8’i işletmeye açılmıştır. 1 lojistik merkez hizmete açılma aşamasındadır. Yapımı devam eden lojistik merkezlerin sayısı 5, ihale aşamasında olan 3, proje aşamasında olanların sayısı ise 4’dür. 




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.