isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ÇOCUKLARIN KÖY SURVİVOR OYUNU
ANTALYA
G.Tarihi: 07.10.2014 03:14
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'ndeki çocuklar, televizyonlarda yayınlanan Survivor yarışma programından esinlenerek kendi hayal dünyalarını süsleyen yeni oyun kurdular. 

Kumluca’ya bağlı Yeşilköy’de çocuklar televizyonlarda yayınlanan Survivor yarışma programından esinlenerek kendi hayal dünyalarını süsleyen yeni oyun alanı kurdular. Köy Survivor oyununu bulan 9 yaşındaki Ahmet Yavuz, “Kendi aramızda oyun oynarken hep kavga ediyorduk. Bu oyunu oynamayı düşündüm. Arkadaşlarıma anlattım ve oynamaya başladık. 3 metre ileriye koyduğumuz domates kasalarına küçük, küçük taşlar atıyoruz. Beş tane taşı ilk önce kim kasanın içine düşürürse, diğer engellere geçiyor. Kim engelleri hatasız geçerek engellerin sonundaki domates sandığının üstüne çıkarsa o yarışmayı kazanmış oluyor. Finiş sandığının üstüne çıkan sevinç çığlığı atıyor” dedi.

9 yaşındaki Fatma Nur Alasırt ise “Ne oynayacağımızı düşünürken birçok oyun bulduk. Ama hiçbirini de beğenmedik. En sonunda bu oyunu oynamaya karar verdik” diye konuştu.
8 yaşındaki Gökçe Haydaroğlu da şöyle konuştu: “Köyde oyun parkı olmayınca canımız sıkılıyordu. Mahalledeki çocuklarla toplandık Survivor oyununu oynamaya karar verdik. Bu oyun sayesinde çok eğleniyoruz.”





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.