isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BETON POMPASININ ALTINDA KALAN İNŞAAT İŞÇİSİ HAYATINI KAYBETTİ
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta 7 Haziran'a kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak.

7 Haziran milletvekilliği seçimleri öncesinde Isparta’ya hareketli günler bekliyor. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mayıs ayı içinde aralarında Isparta’nın da bulunduğu 40 ilde program yapacak. Erdoğan'ın Isparta programında önemli ziyaretler ve toplantılar düzenlemesi bekleniyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'da 7 Haziran'a kadar 60 ilde miting yapacak. Başbakanın miting yapacağı iller arasında Isparta'da bulunuyor, öte yandan Isparta'daki toplu açılış törenleri düzenlenebileceği, 7 Haziran'a kadar Başbakan'ın Isparta'ya iki kez gelme ihtimali de bulunuyor. Bu nedenle Isparta 2 ay içinde hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, hem de Başbakan Davutoğlu'nu ağırlayacak. 7 Haziran'a kadar Isparta'ya 10'a yakın bakanın da gelmesi bekleniyor.

7 Haziran seçimlerine kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Isparta'da miting yapacakları belirtildi. Isparta böylece 2 ayda 4 büyük miting yaşayacak.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.