isparta-oto-ekspertiz
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Makine Operatörlerine Eğitim Verdi
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Makine Operatörlerine Eğitim Verdi
Tarih: 4 Ekim 2023
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen yeni makinelerin etkili ve güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için makine operatörlerine eğitim verdi.
Eğitim, Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin Balcı ve Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Aktaş'ın liderliğinde, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Eğitim, teorik ve pratik aşamalardan oluştu ve DSİ 18. Bölge Müdürlüğü'nden teknik personelin de katılımıyla gerçekleştirildi.
Bu eğitim, bölge müdürlüğünün makine operatörlerini, yeni makinelerin teknik özellikleri, işleyişi ve güvenlik protokollerine uygun kullanımı konusunda bilgilendirmeyi amaçladı. Böylece, ormancılık faaliyetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi sağlanacak ve aynı zamanda iş güvenliği önlemleri de en üst düzeye çıkarılacaktır. Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, personelinin eğitimine verdiği önemi vurgulayarak doğal kaynakların korunması ve ormancılık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bir 11 kişi, ders çalışan insanlar ve masa görseli olabilir

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı '18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞ ISPARTA' görseli olabilir

Bir 9 kişi, ders çalışan insanlar, masa ve şunu diyen bir yazı 'BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA' görseli olabilir

 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.