isparta-oto-ekspertiz
Maçın ardından
spor 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ADANA - TFF 1. Lig'de 2019-2020 sezonu son hafta müsabakasında İstanbulspor'u 3-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Biz amacımızdan hiç vazgeçmedik, vazgeçmiş değiliz. Başkanımızın tabiriyle, Süper Lig'e öyle çıkamadık ama play-off'tan çıkacağız." dedi.

Dumlupınar, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında maçı kazandıkları için mutlu oldukların söyledi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımını Süper Lig'e çıktığı için tebrik eden Dumlupınar, daha sonra şunları kaydetti:

"Gönül isterdi ki burada şampiyon olarak röportaj yapsaydık. İkinci yarı 38 puan toplayan bir Adana Demirspor var. Bu takım, son 7 maçın 6'sını kazanmış, özellikle Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda kazanmış bir takım. Altay maçı beraberliği bizim kaderimizi belirledi. Şu an play-off'tayız. Biz amacımızdan hiç vazgeçmedik, vazgeçmiş değiliz. Başkanımızın tabiriyle, Süper Lig'e öyle çıkamadık ama play-off'tan çıkacağız."


- Orhan Çıkırıkçı: "Önümüzdeki sezona sağlıklı şekilde hazırlanacağız."


İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, ligin son maçında daha az oynayan oyuncularına şans verdiklerini belirtti.

Adana Demirspor'a play-off'ta başarı dileyen Çıkırıkçı, "İnşallah hayırlısı olur. Önümüzdeki sezona sağlıklı şekilde hazırlanacağız." ifadesini kullandı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.