isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Genç Adam, Babasının Dini Nikahlı Eşini Başından Vurdu
KONYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Konya'da bir kişi, babasının dini nikahlı yaşadığı kadını av tüfeğiyle kafasından vurarak öldürdü.

 

Konya'nın Çumra ilçesinde Yenidoğan mahallesinde tek katlı müstakil evde dün saat 07.30 sıralarında bir kişi, babasının dini nikahlı yaşadığı kadını av tüfeğiyle kafasından vurarak öldürdü.

BABA EVİNE GELDİ

Adana'da lahmacun ustası olarak çalışan O.E.Ç. (26), cumartesi günü otobüsle dini nikah kıydığı kadınla birlikte yaşayan babasının yaşadığı Çumra ilçesinin Yenidoğan mahallesine geldi.

KAFASINA SIKIP KAÇTI

Cumartesi gecesini bir caminin bahçesinde yatarak geçiren O.E.Ç., pazar günü saat 07.30 sıralarında yanında av tüfeğiyle babasının evine gitti. Kapıda babasının yaşadığı kadın Birgül Taş ile karşılaşan O.E.Ç., av tüfeğiyle kadını kafasından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Gürültü üzerine dışarıya çıkan baba M.Ç., (51), Birgül Taş'ı kanlar içerisinde görünce ambulansa haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Birgül Taş'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

POLİS PEŞİNE DÜŞTÜ

Olayın ardından araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ilçede bulunan otogara giderek kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda O.E.Ç.'nin Isparta'ya bilet alarak ilçeden ayrıldığı tespit edildi.

Polis, O.E.Ç'yi yakalamak için Isparta'ya hareket etti. Isparta'da yapılan araştırmada polis, cinayet zanlısı O.E.Ç.'yi Adana'ya gitmek isterken gözaltına aldı. Gece saatlerindeKonya'ya getirilen cinayet zanlısı, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

"BABAM BANA BİR GÜN OLSUN 'SENİ SEVİYORUM' DEMEDİ"

Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden O.E.Ç., 15 yıl önce babalarının kendilerini terk ettiğini ve Birgül Taş'ı da buna sebep olduğu için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Babasıyla bir buçuk yıl önce irtibata geçen cinayet zanlısı O.E.Ç.'nin bir yıl önce deÇumra'ya gelerek babasının yanında kaldığı, 3 ay önce babasının yanından ayrılarakAdana'daki öz annesinin yanına gittiği belirtildi. Adana'ya döndükten sonra babası M.Ç.'nin birlikte yaşadığı Birgül Taş ile mutlu olduğunu gören cinayet zanlısı O.E.Ç.'nin, babasının annesini terk etmesine sebep olduğunu düşündüğü için Birgül Taş'ı öldürdüğünü itiraf ettiği öne sürüldü.

Öte yandan cinayet zanlısı O.E.Ç.'nin ifadesinde, "Babam bana bir gün olsun 'seni seviyorum' demedi" dediği ileri sürüldü. Polisteki sorgusu devam eden zanlının, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.