isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
TED ISPARTA KOLEJİ'NDEN TÜBİTAK BAŞARISI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TED ISPARTA LİSESİNDEN TÜBİTAK BAŞARISI

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında TED Isparta Koleji Lisesi öğrencilerinden 12.sınıf öğrencisi Büşra KAYA ve Efe KURT bölge finallerine katılmaya hak kazandılar.
 

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında TED Isparta Koleji Lisesi öğrencilerinden 12.sınıf öğrencisi Büşra KAYA ve Efe KURT bölge finallerine katılmaya hak kazandı, Biyoloji dalında TED Isparta Koleji Biyoloji öğretmeni Hilal ÇULCU danışmanlığında hazırladığı ‘Parçalanmayan Petrokimyasal Plastiklere Alternatif Biyo-çözünürlüğü Yüksek Biyoplastik Üretimi, Coğrafya dalında TED Isparta Koleji Coğrafya öğretmeni Mahmut DANIŞMENT danışmanlığında hazırladığı ‘Hava Kirliliğine Neden Olan Ağır Metallerin Likenler Yardımıyla Tespiti Ve Coğrafi Faktörlerle İlişkilendirilmesi’ adlı projeleri TÜBİTAK bölge jürisi tarafından değerlendirilip bölge finallerine katılmaya hak kazandılar. TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin BİLGE; TED Isparta Koleji olarak Bilimsel araştırmalara çok önem verildiğini, TED Isparta Koleji öğrencileri her yıl ulusal düzeyde düzenlenen TÜBİTAK yarışmalarına katılarak birçok başarı elde ettiğini söyledi. Bilge özveri ile çalışan TED Isparta Koleji 12.sınıf öğrencileri Büşra KAYA ve Efe KURT’u tebrik ederek, başarıların devamını diledi. TED Isparta Kolejinin hazırlamış olduğu Projeler 27-30 Mart tarihlerinde arasında Konya da düzenlenecek olan bölge sergisinde gösterilecek.

Isparta Haber olarak Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.


Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.