isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
SİZ HALA CAPLOONBALI DEĞİL MİSİNİZ?
ISPARTA
G.Tarihi: 22.06.2022 02:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BEBEK, ÇOCUK, GENÇ ODALARI CAPLOONBA ISPARTA'DA
Bir dünya markası olan Caploonba çocuklarımızın gelişimine uygun yaşam alanları  tasarlıyor ve üretiyor. Isparta dahil Türkiye'de 150 satış noktası ve 20 ülkede Caploonba. E1 Kalitesinde üretim ile çocuk sağlığı ve güvenliğini her zaman ön planda tutuyor.
Çocukların sağlığını riske atmayan, çevre dostu malzemeler kullanıyor,  Tasarımlarındaki renk ve canlı görüntüyü rahat kullanım ile birleştiren Caploonba, 0-24 yaş aralığında, ürün gruplarını üreterek; Bebek, Çocuk ve Genç Odalarındaki çeşitliliğini her yıl yeni oda konseptleriyle daha da geliştirmeye özen gösteriyor. 
 
BENİM ODAM SESSİZ OLMALI!
 Caploonba, mobilyalarda kaliteli ürünler kullanır. Sessizce kapanan çekmeceler ve sürgüler gibi kaliteli malzemeler ile odanız beklentilerinize sessizce cevap verir.
Bir çok defa söküp çıkarılabilir menteşe ve civatalar sayesinde, gıcırdamayan konforlu mobilyalar üretiyor.

BENİM YATAĞIM RAHAT OLMALI…
Caploonba yatakları, yarı ortopedik yaylı yataklardır. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerle üretilmiştir. Özel yay yapısı sayesinde, deforme olmadan, uzun yıllar çocuklarınızın rahat ve güzel bir gece geçirmesine yardımcı olur. Farklı bir çok boy seçeneği ile dilediğiniz yatağı alabilirsiniz.

2 Yıl Garanti + 3 Yıl  Toplamda 5 yıl Hizmet garantisi sunuyor.
Mobilyalarımızın ilk kurulum ve montajı yetkili personelimiz tarafından yapılmalıdır. Kurulum anında
(kırık, solmuş, çizik, eksik v.b) parçadan oluşan, deforme olmuş bir ürün ile karşılaşır iseniz, ürünü yenisi ile değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.

Caploonba Mobilya Panelleri üretim kaynaklı bozulmalara karşı 5 yıl boyunca garantili ürünlerdir.
Aldığınız mobilyalarınızı uzun süre keyif ve güvenle kullanmanız için yapılan AR-GE ve kullanıcı araştırmaları sonucu, kullanıcı standartlarını oluşturtmuştur.

Aksesuarlar ise üretimden kaynaklanan hatalara karşı 2 yıl Garantili ürünlerdir. Mobilyanızın kullanım ömrü doğru kullanım ile çok uzun yıllar sürebilir. 

Caploonba Isparta Şubesi Mersel Mobilya Adres:
 Bahçelievler mh. 102. cd.  No 13
   (Özkanlar Kavşağı) ISPARTA
Telefon: 0 246 223 76 77

İŞTE CAPLOONBA'DAN MUHTEŞEM TARARIMLAR...
Yaz için yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere Pollina...

image

image

Her çocuk özel ve tektir, kendilerine has dünyalarında geleceğe hazırlanırlar. Bunun için eğitimlerinde kullanacağınız Montessori mobilyalar ile hayal dünyalarında yeni kapılar açabilir, gelişimine katkı sağlarken ebeveyn bağımsız deneyim edinirlerken ne kadar yaratıcı olduklarına şahit olabilirsiniz.

image

Bird House yaşam alanlarına özgürlük katar! Montessori yatak ve oyuncak dolabı seçenekleri ile kedni odasını düzenleyebilen çocuklar bağımsız birer birey olarak hayata 1-0 önde başlar!
 
image

image

 Sınırlarını kendi çizen gençler için üretildi! Söyleyecek çok sözü olan ve dinamik Motto odası, detaylarındabarındırdığı inovatif çözümleri ile zeki, pratik ve çağdaş...
Deri görünümlü kulpları ve yüksek ayakları ile çok havalı.

image

Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorsanız, sizin de bir kitaplığınız olmalı.
Günün belirli saatlerinde mutlaka kitabınızı elinize almalısınız. Kendi odasında yaş aralığına uygun bir kitaplığının olması bu alışkanlığı kazanmasına yardımcı olacaktır.
Okumaya ihtiyacımız var!
 
image

image

image

My House her köşesinde Caploonba yaratıcılığı ve heyecanını taşır. Macera dolu oda çocukları kendi dünyalarında yaşamaya teşvik ederken, bağımsızlık duygusunu pekiştirerek özgüvenli bireyler olarak büyümelerini sağlar.
 
image

image

image

image

Benim yeni odam Unicorn! Sizinki ne? Unicorn’un rengarenk dünyasında masallara yer var. Kendi masalını yaşayan Caploonbalı çocuklar... Severiz!
 
image

image

İskandinav stili ve cool duruşu ile Palermo aradığınız dinginliği odanıza taşır.
 
image

image

image

Her tarza ve her odaya uygun bir çalışma masasını Caploonba'da bulmak mümkün! 
 
image

image

image

image

image

image

image

image

image
 
image

image

image

image

image

image

image

image

Caploonba bir dünya markası!
Caploonbalı olanlar bilirler... İşlevsellik, kullanım kolaylığı ve ince detaylarla öne çıkan sade, modern çizgileri bize özgüdür. Oslo öne çıkan tüm özellikleri ile gerçek bir Caploonbalı!
 
image

image

image

Orijinal duruşu, asimetrik tasarımı ve şık yatak başlığı ile Motto Karyola, rahatına düşkün gençler için ideal.

image

Gökyüzünün engin ve huzurlu yapısından esinlendik ve sizler için Pori'yi ürettik.
 
image

image

image


Bir peri masalı ve gerçek bir şato... Bir şato kadar dayanıklı ve eğlenceli bir oda. Hammade kalitesi ve yaratıcı dünyamızın eseri Pink House ile kendi masalını yaşayan güçlü ve çalışkan prensesler yetişiyor!
 
image

image

image

Modern çizgiler, ahşap ve metalin uyumlu birlikteliği... Evinde şık detayların peşinde olanlara hitap eden bir takım: Cosmos
 
image

image

image

İşlevsellik, kullanım kolaylığı ve ince detaylarla öne çıkan sade, modern çizgileri ile ise zamansız bir tasarım... Ön ve yan yüzeylerinde kullanılan tasarım detayları ile öne çıkmaktadır. Metal kulplarıyla dikkat çeken, derin çekmeceleriyle ve yüksek ağırlık taşıma kapasitesi ile Oslo Genç Odası, bolca depolama alanına sahip...
 
image
image

image
Görünümüyle doğallığın bir yansıması olan oda takımı işlevselliği ve kullanım kolaylığıyla da ön plana çıkıyor. Yüksek ağırlık taşıma kapasitesi ve geniş depolama alanı yaratmasıyla Nil Genç Odası, gençlerin istediği tarzı odalarına yansıtma fırsatı bulması için özenle tasarlandı! Mobilya kenarlarında kullanılan işleme detayları, dolap üzerindeki taçlar ile bütünlük sağlıyor. Yaş skalası geniş bir ürün olarak her döneme uygun yapısı ile evinizin bir parçası olmaya aday...
 
image

image

image

Klasik bir tasarımın ustaca yorumlandığı, country tarzıyla gelen zarafet… Rengiyle ferahlığı tasarımıyla da konforu beraberinde getiren Perlina Genç Odası şık kulp detaylarıyla eşsiz bir tasarım ürünü olan oda takımıdır. Ön kapaklarda ve çekmece ön klapalarında yer alan tasarım detayları ile kendine has, zamanın ötesinde bir takım!
 
image

image

image

En ergonomik, en pratik ve en modüler... Odanız göre şekil alan setin tüm detayları sizin için düşünüldü. Torino'da he zevke uygun bir kombinasyın var.
 
image
image

image


Şehrin dinamizmini hissettiren yapısı ve enerji saçan renkleri ile Breda, aradığınız oda olabilir mi?
Her hayale uygun bir oda, Caploonba’da!⠀
 
image

image

image

Odada kendinize ait küçük bir köşe yaratmak istediğinizde, Pollina puf devreye girer. Yumuşak yapısı ile odanızı eğlenceli ve huzurlu bir alana çevirir.
Ders çalışmak için yeterli genişlikteki çalışma masası alanı üzerinde konumlanmış dikey raf sistemi ile kitaplarınız ve aksesuarlarınız için alternatifli dizilimler yaratabilirsiniz. Kapaklı alanı ile aksesuarlarınıza da yer açtık.
 
image

image

image

image

İç yapısı, hem askılık hem de raf sistemine sahip. Sadece kıyafetlerinizi değil, nevresimlerinizi hatta oyuncaklarınızı da saklayabileceğiniz alanlara sahip. Yavaş açılıp kapanan kapak sistemi sayesinde güvenli ve tam odanıza göre!
 
image

image

Karyolanın temel huş rengini bütünleyen pembe bonbon kapitone başlığı ile şık. Geniş ve rahat yapısı ile kullanışlı! Yüksek ayakları sayesinde karyolanızın altını hatıra kutuları için bir saklama alanına çevirebilirsiniz. ⠀

image

Keson ve kitaplıktan bağımsız olarak sahip olabileceğiniz çalışma masası, sade ve dayanıklı olmasının yanında bir USP porta sahiptir. ⠀
⠀Enerjiniz hiç bitmesin!

image

Şık, sade, detaycı! ⠀
Ahşap desenleri ve beyazın kullanımı ile İskandinav tarzı şıklık odalara taşınırken, detaylarındaki pratik çözümler ise kendine hayran bırakıyor. Yüksek ayakları ile dolabın altı aynı zamanda sandıklı pufun da konumlanabileceği ekstra alan sağlıyor.
 
image

image

image

İşlevsellik, kullanım kolaylığı ve ince detaylarla öne çıkan sade, modern çizgileri ile ise zamansız bir tasarım: Oslo

image

Gerçek bir şehirli: Breda⠀
Renkli detayları ve açık askı sistemi ile çarpıcı dolap yapısı elinizin altında bulunmasını isteyeceğiniz kıyafetlerinizi depolar. ⠀
Tüm parçalarda Caploonba'nın tasarımsal özgünlüğünü yansıttığı Breda, tüm showroomlarımızda ve online satışta.
 
image

image

image

İster setinizin eksik parçasını tamamlayın, isterseniz odanıza en çok uyanı seçerek diğer parçalar ile kombinleyin. Seçim sizin. Hepsi birbirinden dayanıklı ve Caploonbalı.
 
image

image

image

image

image


Tekerlekli ve fren sistemli bir çalışma masasını daha önce görmediyseniz doğru yerdesiniz! Yüksek ayaklı karyolanın altına konumlandırılabilen çalışma masası ile verimli şekilde ders çalışın, etkinlik tasarlayın, proje tamamlayın!

image

Uyku seremonisi başladığında tedirgin olmayı bir kenara bırakın çünkü Bird House'un Montessori'ye uygun tasarlanmış karyolası sayesinde, çocuğunuz tek başına uyumaya can atacak.

image

Neşeli kuşlar iyi uykular dilemek için odamıza gelmişler ve Bird House odasındaki tüm çocuklara iyi geceler diliyorlar. Caploonba ile siz de masalınızı yaşayın. ⠀
Çocukluk çağı ile birlikte beşik, üzerindeki komodinden ayrılabilir ve büyüme yolculuğunda size karyola olarak eşlik eder. Akılcı çözümler için Caploonba!
 
image

image

image

Eskitme detayları ve kapitone başlığı ile bir klasik: Perlina... ⠀
Yüksek ayakları ile pratik, yıllar boyu kullanılacak zarif tasarımı ile gerçek bir Caploonbalı.
 
image

image

Modern prensesler için başarı vazgeçilmez! 
Başarıya giden yol Pink House çalışma masası ile Caploonba'da.

image

Umutla çalışıyor, gelişiyor ve büyüyoruz! Çeşit çeşit çalışma masası Caploonba ile odanda! Hedeflerine ulaşmak için Caploonba.
 
image

image

image

image

Kendi masalınız içinde huzurlu uykular sizi bekliyor! My House'a alternatif renkte üretilen Pink House ağaç ev konseptinin eğlenceli ve masalsı odası.
 
image

image

image

Ormanın içinde bir ağaç ev, ağaç evde mutlu bir çocuk
Çocukların doğasına uygun, hayal güçlerine yönelik tasarımlar Caploonba'da. ⠀
 
image

image

image

Oslo, odalarda huzurlu ve sakin bir atmosfer yaratmak için birebir!Kulpları ve sade tasarımıyla Oslo, geniş depolama kapasitesiyle eşyaların yerleşiminde düzen sağlamak için büyük bir yardımcıdır. Farklı modül seçenekleriyle odanızı kullanım ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.⠀
 
image

image

image

Aden Bebek Odası, birçok renkle kombin olarak kullanılabilecek sadelikte!
Sadeliğin bu en güzel hali ile bebekler huzurlu bir ortamda büyür, ebeveynler ise oda takımının geniş depolama kapasitesi ve birçok çekmecesi sayesinde bebekleriyle ilgili ihtiyaç duydukları ne varsa odada bulunduğundan emindir.⠀
 
image

image

image

Simple ile bebekler huzurlu ve sakin bir ortamda büyümenin tadını çıkarırken ebeveynler de rahat bir kullanım ile hayatın keyfini sürer.⠀
⠀Simple Bebek odası büyüyebilen karyolası, keyif veren onlarca detayı ile Isparta'da Caploonba Showroom'da
 
image

image

image

Nil, adını aldığı nehir gibi aşkın bir tasarım!⠀
Detaylarındaki incelikli tasarımsal dokunuşlar, büyüen karyolası ile zamana direnen uzun süreli kullanım avantajı ve Caploonba güvencesi ile sizlerle... ⠀
 
image

image

image

Sayada...⠀
Modern çizgileri, şık yapısı ile odasından çıkmak istemeyenlerin yeni tercihi.⠀
Isparta'da Caploonba Showroom mağazasında...!
 
image

image

image

Lima ile her an özgür.
İki kademeli beşik ile ilk aylarda siz bebeğinize kolayca ulaşırken, ikinci kademede ise bebeğinizin size emeklemeye başladığında rahatça ulaşmasını sağlarsınız.
Çünkü 4 korkuluk çıkarılabilir ve bebeğiniz beşiğini özgürce kullanır.
 
image

image

image

Klasik country tarzı ve oyma detayları ile her dönem kullanılabilecek bir takım: Country Bebek Odası⠀
⠀Rengi, daha verimli kullanım sağlayan detayları, büyüyen karyolası ile uzun yıllar kullanma imkanı sağlayan yenilikçi bakışı sadece Caploonba'ya özel!⠀
 
image

image

image


Hoş geldin bebek! Senin için tüm detayları düşündük... 
Çok çekmeceli şifonyer ile ihtiyaç duyabileceğin her eşyanın depolanması, büyüyebilen karyola ile çocukluk döneminde de senin yatağına dönüşecek ergonomik yapı, taçlı dolabının bol raflı, askılı yapısı... Her şey senin için, sana özel!⠀
 
image

image

image


Martı sesleri, Miami esintileri...⠀
⠀Yerden yüksek karyolası, Maimi sahil evlerinden esinlenen yapısı, karyola altına konumlanarak odadan yer kazanmanızı sağlayan hareketli çalışma masası ile Miami Odası, setteki tüm detayları ile online mağazamız ve showroomlarınızda ziyaretinizi bekliyor. ⠀
⠀Aradığınız tarzda, eğlenceli mobilya Caploonba. ⠀
 
image

image

image

Kakule'nin modern hatları, eğlenceli kulpları cıvıl cıvıl kuş baskıları var! 
Aradığınız bebek odası uzun yıllar kullanabileceğiniz büyüyebilen karyolası ve eşsiz detayları ile Isparta'da Caploonba'da...
image

image

image

Ve daha fazlası için sizleri  Isparta Caploonba Showroom mağazasına davet ediyoruz...

Caploonba Isparta Şubesi Mersel Mobilya Adres:
 Bahçelievler mh. 102. cd.  No 13
   (Özkanlar Kavşağı) ISPARTA
Telefon: 0 246 223 76 77


DSC1749

kaploonba-mobil
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.