isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
SAN - TEK FUARININ GÜNDEMİ YER DARLIĞI OLDU !
ISPARTA
G.Tarihi: 20.04.2015 13:37
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta’da 18 yıldır düzenlenen Santek Yapı Dekorasyon Ve Mobilya Fuarının 19.’su 16-19 Nisan tarihleri arsında Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında düzenlendi. Geçen yıllarda olduğu gibi yine yer darlığı tartışmalarının yaşandığı fuara 80’in üzerinde firma katıldı. Fuarda yapı dekorasyon ve mobilya sektöründen firmaların yanı sıra yöresel ürünler bölümü de yer aldı. Detay Fuarcılık yetkilisi Özlem Güneşdoğdu fuara ilişkin yaptığı açıklamada “Fuarcılık olarak 18 yıldır San-Tek adı altında gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon, mevcut gelişmeler ve sektördeki değişen talepler doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek ve gelişerek yoluna devam etmektedir. Santek Fuarı 16-19 Nisan tarihlerinde Isparta Süleyman Demirel Kongre Merkezin 'de ziyarete açıldı. Fuarımızın özelliği ihtisas fuarı olması yanı sıra Isparta halkının da ilgili konularda ihtiyaçlarına cevap verebileceği bir platform olmasıdır. Fuarımız genel anlamıyla inşaat sektöründe faaliyette bulunan kişilere, site yöneticilerine ışık tutmasının yanında son tüketici olarak evini yenilemek yada tadilat yaptırmak isteyenlere de fayda sağlamaktadır. Bu konuda sektöründe uzman kişiler ziyaretçilere sundukları alternatiflerle ve son yeniliklerin tanıtılması konusunda fuarımızda yer aldılar” dedi.

 

Fuar yetkilisi Özelm Güneşdoğdu açıklamasında şunlara yer verdi. “Mobilya sektöründe en son trendler fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 19.sunu düzenlediğimiz fuarımızda Yapı ve Dekorasyon Ürünleri, Kapı Pencere Sistemleri, Mutfak dolapları ve Ekipmanları, Banyo Dolapları, Duşa kabin, Cam Balkon ve panjur sistemleri. Zemin kaplamaları, Isı, su ses izolasyon ürün ve hizmetleri, Asansör, Otomatik kapı ve güvenlik sistemleri, Doğalgaz ürünleri, Isıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, Kombi panel ve radyatörler, Güneş enerji sitemleri, Klima sistemleri, Market ve pasta dolapları raf sistemleri konusunda faaliyette, bulunan 80 üzerinde firma ziyaretçilerle buluştu. Bu hedef doğrultusunda fuarımıza Burdur, Afyon, Denizli, Kütahya, Uşak ve ilçelerinden de ilgili kişilerin ziyaretini sağlamak için gerekli yerlerle görüşmeler sağlanmıştır. 18 senedir Isparta'nın tek ihtisas fuarı olma, özelliğini başarıyla sürdüren organizasyonumuz bu misyonunu kararlılıkla sürdürme yolundadır. Gelişmekte olan ülke ekonomisi içinde Isparta ve Göller Bölgesi'nin sınırlarının dışına açılması ve bölge dışındaki firmalara da bu bölgenin kapılarını açacak fırsatların yaratılması ve bu amaçla alıcılar ile satıcıların her yıl buluştukları ortak bir adres olmak hedefimizdir. Bölge halkının bize duymuş olduğu güvenin ve 18 senedir bizimle olmasının vermiş olduğu sorumluluğun bilincinde olan şirketimiz bu nedenle kalitesinden ödün vermemeyi ilke edinmiştir.”

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.