isparta-oto-ekspertiz
GÜLİSTAN’DA KUTLU DOĞUM SEVİNCİ
ISPARTA
G.Tarihi: 20.04.2015 13:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Gülistan Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Gülistan Mahallesi meydanlığında halka yemek verildi.

Gülistan Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Altın “Her yıl yapmış olduğumuz gibi bu sene de kutlu doğum haftasını yapıyoruz ve bunun devamlı yapılması için elimizden ne gelirse yapacağız. Yemekte katkıda bulunanlardan teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın ve tüm Müslüman aleminin Kutlu doğum haftasını kutluyorum. İyiliği ve güzelliği yaygınlaştırmak lazım. İnşallah bu da buna vesile olur” şeklinde konuştu.

Peygamber Efendimizin kutlu doğumu tüm Müslümanlığa huzur, kardeşlik ve esenlik getirmesini dileyen Altın “Programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Cemaatimize ve mahalleliye yemek dağıtıldı. Katılımın oldukça fazla olmazı bizi daha da çok sevindirdi. Bu güzellikleri sevgiyi yaymamız lazım. Peygamber Efendimizin kutlu doğumunun tüm Müslümanlığa huzur, kardeşlik ve esenlik getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum.” dedi.

Mahalle Muhtarı Zafer Uzun ise kutlu doğum yemeğini bir gelenek halinde sürdürdüklerine dikkat çekerek “mahalle halkımızın kaynaşması için her türlü vesileyi değerlendiriyoruz. Bu nedenle kutlu doğum haftasında her yıl olduğu gibi bir sofra etrafında buluşmaktan mutluyuz” diye konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.