isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
NEWJOY GENÇ VE BEBEK ODALARI ISPARTA'DA
ISPARTA
G.Tarihi: 08.04.2017 18:12
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
YENİ NESİL ANNELER VE GENÇLER NEWJOY ARTIK ISPARTA'DA

Anne ve gençlerin ortak zevkine hitap eden Newjoy, sağlıklı, fonksiyonel ve zengin ürün alternatifleri ve uygun fiyat politikasıyla ebeveynlerin tercih sebebi oluyor.

Sermet mahallesi Aksu caddesinde  570 m2 alana sahip konsept mağazada,bebek ve genç odası takımlarından halı, perde, aydınlatma ve uyku setleri gibitamamlayıcı aksesuar ve dekoratif ürünlere kadar geniş bir ürün gamı bulunuyor. Yeni nesil annelerin gereksinimlerini göz önünde bulundururken gençlerin yönelimlerini de takip eden marka, özel tasarımlarıyla Ispartalı gençlerin yaşam alanlarını yeniden dizayn edecek.

Üretimde anne hassasiyeti ve yedi yıl garanti güvencesi…

 Anne hassasiyetinde üretim gerçekleştiren Newjoy,yüzde 30 kadın çalışanıyla üretimin tüm proseslerinde kadın eli değmesini amaçlıyor ve annelere kulak vermeye üretim aşamasında başlıyor.Newjoy’un, tasarımdan üretime tüm stratejisi ‘sağlık, güvenlik, konfor ve kalite’ üzerine ilerliyor. İnsan sağlığını olumsuz etkileyebilecek maddelere üretiminde yer vermiyor, mobilyaların üzerine işlenen figürler özel UV baskı ve vitray çizim teknikleriyle uygulanıyor. Ürünlerin şıklığından ve kalitesinden ödün vermeden, modern tasarımlarla hayata geçirilmesi, yüksek güvenlik ve kalite standartlarına göre kontrollerinin yapılmış olması ve devamlılığının sağlanması, Newjoy’un üretim anlayışının temel ilkeleri arasında yer alıyor. TÜV tarafından verilen E-1 ve GS uluslararası kalite sertifikalarına sahip olan Newjoy, dünya kalite standartlarında üretim gerçekleştiriyor.Bebek ve genç mobilyası sektöründe yedi yıl garanti veren tek marka olan Newjoy, üretimine ve kalitesine güveniyor.

Isparta  Mağaza Adres: Sermet mahallesi Aksu caddesi 1924 sokak (Bürotime Ofis Mobilyaları altı Gülkent Anolu Lisesi Karşısı)














































































 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.