isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR'IN ÇANAKKALE MESAJI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ SAYIN İRFAN BAKIR’IN 18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA
 
 
Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü’nün 102'nci Yıldönümünde milli birlik ve beraberlik örneklerinden birinin yaşandığı, bizlerin de milli birlik ve beraberliğe, huzura, barışa en ihtiyaç duyduğumuz bugünler de, Cumhuriyetin kurulmasında katkısının büyük olduğu bu zaferin, bize günümüzde de örnek teşkil etmesi ve bu bilinçle Cumhuriyetimize, demokrasimize ve adalete sahip çıkılması gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum. Çanakkale Savaşı dünya savaş tarihinin benzersiz örneklerinden biridir ve bize bu zaferi, bu onuru yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimize büyük minnet duyuyorum.
              Bu vesile ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri gününü bu yıl yine büyük bir gururla anarken, bayrağımıza renk veren, bu güzel ülkemizde birlik ve beraberlik içinde yaşamamızı sağlayan aziz Çanakkale şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.
 
                                                                                                                             İrfan BAKIR
                                                                                                                CHP Isparta Milletvekili
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.