isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ITSO BAŞKANI ÇELİK, İŞ DÜNYASININ SESİ OLDU
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ITSO BAŞKANI ÇELİK, İŞ DÜNYASININ SESİ OLDU
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyi'nde iş dünyasının çeşitli sorunlarını gündeme getirdi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat da katılım sağladı. Başkan Çelik, üyelerin taleplerini ve beklentilerini Bakan Bolat'a ileterek, kent ve bölge sorunlarına dikkat çekti. Konut sektöründeki sıkıntıları, ara elaman sorununu, demir-çelik ticareti yapan sektörlerin problemlerini ve KOBİ'lere uygun kredi imkanı taleplerini dile getiren Çelik, ayrıca Isparta Gümrük Müdürlüğü'nün yaşadığı güncel sorunları da Bakan Bolat'a iletti. Başkan Çelik, Bakanlık tarafından çözüm odaklı çalışmaların yapılmasını beklediğini ifade etti.

Bir 10 kişi, kürsü ve şunu diyen bir yazı 'Türkiye Odalar veB Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Odaları Müşterek Kon Subat 2024 ADE+' görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.