isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

21 Mart Orman Haftasının Minik Misafirleri

21 Mart Dünya Ormancılık haftası nedeniyle Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nün Okullarla yaptığı etkinlikler çerçevesinde Ana sınıfı öğrencileri Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
Orman ve Orman Sevgisinin geleceğimizin teminatı miniklerimize anlatılarak bilinçlendirilmesine yönelik programda Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda ağırlanan fiziken küçük ama misafir olarak çok büyük yere sahip olan Ana sınıfı öğrencilerimize Tohumlu kalem ve Sincap çocuk dergisi dağıtıldı. Ayrıca Ormancılık faaliyetlerinin çocuklara anlatılmasına yönelik özellikle “Alo 177 “ ve “Ormanların hayatımızdaki yeri” temalı çizgi filim izlettirilerek hem öğretici hem de eğlenceli zaman geçirmeleri sağlandı. Ziyaret dolayısı ile bir konuşma yapan Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi Minik misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Sevgili çocuklar Kendinizi hiçbir zaman küçük görmeyin, sizler fiziken minik ancak insan olarak çok büyük bir yer teşkil ediyorsunuz, aynı zamanda bu gün bizim olduğumuz yerlerde yarın sizler olacaksınız” diyerek çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu söyledi.
Daha sonra misafirlerimize meyve suyu ve kek ikramı yapılarak programa son verildi.


Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.